facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Toyota Bilia Levanger

Toyota Bilia Levanger

Info

Velkommen til Toyota Bilia Levanger.



"Toyota Levanger er autorisert merkeforhandler og -verksted for Toyota og en av de største bilforhandlerne i distriktet. Her finner du nye og brukte biler, dekk, tilbehør og originaldeler til Toyota. Nærmeste skadeverksted finner du i Stjørdal."
Adresse: Høgskolevegen 1, 7604 Levanger, Norway
Telefonnummer: 98294980
By: Levanger
Rute: Høgskolevegen 1
Postnummer: 7604


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag: 10:00 - 13:00


relaterte søk: toyota bilia levanger åpningstider, toyota bilia oppdal, toyota levanger åpningstider, bilia tønsberg, toyota bilia trondheim ansatte, toyota horten, toyota stjørdal, toyota steinkjer
Nærliggende lignende selskaper
SØRMO Motorsport SØRMO Motorsport 687 meter Kjøp og salg av biler. Salg av deler. Optimalisering/tuning/ombygging. www.optitunin...
Styling-Tech Levanger Styling-Tech Levanger 2 km Kjøpte fire nye dekk til bilen hos Styling Tech fra en annonse på Finn. Fikk hele vei...
Bil 2 As Bil 2 As 5 km Veldig fornøyd med handelen her! Hadde reist 160mil fra Lakselv for å handle bil i Tr...
Sørlie Auto Sørlie Auto 5 km Skjelden opplevd maken til service, handlet bruktbil hvor det ble oppdaget en feil. S...
Anmeldelser
Alltid hyggelig og imøtekommende uansett om du bare skal bytte ei pære, eller om du skal kjøpe nybil.
Hyggelig plass å handle bil. Du blir garantert fornøyd fra du entrer døra til du går/kjører der i fra.
Flott opplevelse! Kundemottak og verksted var veldig imøtekommende, forklarte faktura og fikk gjennomgang av denne. Pratet med en hyggelig selger mens bilen var inne, fikk også en ny is skrape.
min mor leverte sin bil til dem for PKK. Anmerket rust i bremserør der bremserør er to år gamle rustfriekobber nikkel bremserør. meget amatørmessig. Tydelig mangel på kunnskap om eget bilmerke.
Meget god service som man forventer på Toyota verksted
Trengte litt øyeblikkelig hjelp. Det tok de veldig raskt. Hadde en hyggelig prat med en selger mens de ordnet bilen på verkstedet. Har også god erfaring fra tidligere besøk.
Bra service og dyktige ansatte
Når et verksted med så mye å gjøre greier hjelpe meg, på gjennomreise, med et punktert dekk jeg ikke greide få av bilen uten å ta betalt for det, da er det soleklart at det er topp og full pot fra meg. Superservice!
Er veldig lenge siden jeg har vært innom dem, men fikk den hjelpen jeg skulle ha, var med min sønn sist vi kikket på bruktbiler.
Meget hyggelig selger.Fikk svar på alle spårsmål.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler