facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Toyota Sulland Kongsvinger

Toyota Sulland Kongsvinger

Info

Toyota Sulland Kongsvinger er distriktets Toyota-forhandler. Hos oss finner du hele Toyota sitt utvalg av personbiler og nyttekjøretøy. I tillegg finner du et autorisert verksted som kan alt om din Toyota.

Historie

Toyota Sulland Kongsvinger er distriktets Toyota-forhandler. Hos oss finner du hele Toyota sitt utvalg av personbiler og nyttekjøretøy. I tillegg finner du et autorisert verksted som kan alt om din Toyota. Våre ansatte besitter høy kompetanse innen bil generelt og Toyota spesielt.

Hos Toyota Sulland Kongsvinger vil du også til enhver tid finne et stort utvalg nyere bruktbiler innen alle segmenter. Våre bruktbiler selges med vår bruktbilgaranti «Sulland TRYGGHET», noe som gir deg som kunde et trygt bruktbilkjøp.
Er det noe du lurer på? Vi er her for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss her på Facebook, ring oss eller send en e-post.

Toyota Sulland Kongsvinger er en del av Sulland Gruppen. Med hovedkontor på Hamar er Sulland Gruppen et av Norges aller største private bilkonsern. Vi representerer mange forskjellige bilmerker fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord.

Vi er stolte av å være et helnorsk, familieeid selskap. Mottoet vårt er «Vi strekker oss litt lenger» og dette skal du merke ved kontakt med våre butikker.

Adresse: Industrivegen 39, 2202 Kongsvinger
Telefonnummer: 62 82 13 80
on.atoyot.regnivsgnok@tsop
By: Kongsvinger
Rute: Industrivegen 39
Postnummer: 2202


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:30
Tirsdag: 07:00 - 16:30
Onsdag: 07:00 - 16:30
Torsdag: 07:00 - 19:00
Fredag: 07:00 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: toyota sulland kongsvinger kongsvinger, toyota sulland gjøvik, bruktbil kongsvinger, kongsvinger bilsenter, toyota sulland lillehammer, sulland gruppen gjøvik, sulland hamar toyota, sulland bil hamar
Nærliggende lignende selskaper
Kongsbil AS Kongsbil AS 114 meter Aldri opplevd bedre service og oppfølging etter bil kjøp.kjempe kosli sted med topp f...
Kongsbil AS Kongsbil AS 120 meter For en god stund tilbake så ville jeg selge bilen min fikk tilbud, så får jeg beskjed...
Møller Bil Kongsvinger Møller Bil Kongsvinger 467 meter Ryddig og greit, selv om det ble litt forsinket mht når servicen startet.
ŠKODA Møller Bil Kongsvinger ŠKODA Møller Bil Kongsvinger 467 meter Blide hyggelig ansatte alltid god hjelp å få
Sulland Bruktbilsenter Kongsvinger Sulland Bruktbilsenter Kongsvinger 541 meter Sulland Bruktbilsenter (Kongsvinger)
Sulland Kongsvinger Sulland Kongsvinger 759 meter Kongsvingers forhandler av Ford, Hyundai og Mazda. Bruktbiler med garanti, bytterett ...
MPS Micropaint MPS Micropaint 789 meter "Norges største bilskadekjede"
Vinger Lakk og Karosseri As Vinger Lakk og Karosseri As 1 km God informativ service om understellsbehandling. Godt utført arbeid.
Elektra Bil Elektra Bil 2 km Finnes ikke lenger
Ford Norge Ford Norge 2 km
Aasum Bil Aasum Bil 4 km Reddet ferien for oss fredag 10.07 da men våres bil fikk "illebefinnende" p...
Kongsvinger Auto As Kongsvinger Auto As 4 km Jeg er svært fornøyd med kundeservice og hjelp. Kjøpte en bruktbil fra 2016 i juli i ...
Nye Bilco Kongsvinger As Nye Bilco Kongsvinger As 5 km Beste verkstedet, man kan bruke. Topp service
Pers Glass-Service a/s Pers Glass-Service a/s 5 km Super service. Hadde fått en steinsprut. Reiste innom uten avtale, men de fikset det ...
Kongsvinger Bilsenter As Kongsvinger Bilsenter As 5 km Super service, hvis du skal kjøpe bil, hadde dratt hit ryddige folk som kan det med å...
Ånerud Lakk og Karosseri As Ånerud Lakk og Karosseri As 5 km Kun levert aviser til nabobedriften.
Anmeldelser
Super service og et sted jeg virkelig anbefaler! Ble tatt veldig god om av Patrick, og selv om det gikk ut over stengetiden var det ikke noen forsøk på å skynde seg. Her var kunden i fokus hele tiden! Og det toppet seg med en oppfølginssamtale en uke senere! Veldig bra!
God service, hyggelig betjening. Enda ikke opplevd en Toyota forhandler eller verkste jeg ikke har vært fornøyd med. Kjøpte min første Toyota i 1980. Har hatt andre merker også i mellomtiden, men altid tilbake til Toyota. Driftsikkerhet du kan stole på.
Jeg har i utgangspunktet vært veldig fornøyd med servicen jeg har fått her. Men etter EU kontrollen jeg hadde for snart 2 uker siden,fikk jeg en skikkelig vekker. Jeg fikk feil på bremserør,noe som er greit i seg selv.men prisen jeg fikk beskjed om for å reparere dette var på 9-10.000kr. Jeg ble anbefalt av min sønn og forhøre meg med andre verksteder i byen,noe jeg såklart gjorde. Da forsto jeg hvor mye penger jeg har kastet ut av vinduet de senere årene.. jeg fikk time til reparasjon hos et annet verksted i byen,med pris på ca.3000 kr... dette er hinsides stor forskjell. Her mistet dere en kunde!
Dette er et sted jeg vil anbefale. Hjelpsom i en vanskelig situasjon og utrolig god service.
Har litt mixed feelings om stedet her, på en måte var servicen helt grei når vi skulle bytte inn en 2016 Auris Touring sport Active S ODO: 66 000km mot en 2016 prius Executive ODO: 112 000km. Men på annen måte så kunne vi vært informert mye bedre om bilen, vi ble ikke fortalt at bilen hadde slitte klosser og skiver på alle hjulene, og at bilen måtte på EU kontroll/PKK veldig veldig snart, så nå bare en måned etter vi kjøpte bilen ble den innkalt på kontroll, fikk 2`r feil og vi måtte betale 10 000NOK for å bytte alle skivene og klossene som også er en absurd pris for å skifte noen skiver og klosser, just saying, det etter å ha betalt 185 000NOK for prius`n Auris`n var nylig EU godkjent uten noen feil og det opplyste vi om.. Vi ble fortalt at bilen hadde vært på stor service før den ble solgt, hvor dem ihvertfall bør sjekke bremsene selv om de nødvendigvis ikke bytter dem. Synes de ihvertfall kunne informert om bremsene når vi informerte om alt med Auris`n og alt vi hadde gjort med den, inkludert front kamera jeg installerte i bilen som gjør den den eneste Auris`n i norge med front kamera. Prius`n de solgte var nok ikke så mye brydd for som de påsto den var, så ja, derfor får de 3 stjerner. Vi endte opp med å betale 195 000KR for bilen etter mellomlegget på 10 000NOK mellom Auris`n til Prius`n og 10 000NOK for skifting a bremser. Som i guess fortsatt er en grei pris for en 2016 Prius executive, bare så veldig unødvendig og frustrerende og ikke fortelle om eventuelle ting som må skiftes på bilen.
Veldig bra betjening. Grundig og flinke til å ta dine behov på alvor, og komme opp med gode forslag.
Veldig bra kundeservice. Dem leverer meget bra på sitt gode rykte . Veldig hyggelig medarbeidere. Vil anbefale dem til alle som har planer om å bytte bil.
Som bilforhandlere flest. Fin plass for venting, tv, kaffe, frukt osv
Kom innom på impuls for å se nærmere på en bruktbil. Ble veldig godt mottatt av Elin, som svarte på det vi lurte på. Bedriften fremstår som meget seriøs og serviceinnstilt. Jeg har ingen betenkeligheter med å handle bruktbil herfra!
Hadde alle vært like service innstilte som her, da hadde det ikke vært krig i verden! Kjempe service, tusen takk
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Toyota Sulland Kongsvinger med offentlig transport


Vangen 110 meter
700
702
704
750
B81
Vangen 140 meter
Vangen 180 meter
700
702
750
B81
Industribyggene 360 meter
750
B81
Industribyggene 390 meter

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler