facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Trømborg Sag & Høvleri As

Trømborg Sag & Høvleri As

Info

Trømborg Sag bedriver salg av alt innen byggevarer. Noen nøkkelord er: Vinduer, dører, kledning, spesial paneler, mur og puss,takstein, transport med kran.

Historie


Trømborg Sag & Høvleri AS er en bedrift som ble startet så langt tilbake som i 1933. I de første årene hadde bedriften flere små sagbruk i indre Østfold som leverte råvarer til høvleriet som lå der hvor bedriften er stasjonert i dag.

Etter en tøff start i 30 åra fikk bedriften et oppsving etter krigen. Foruten leveringer i nærmiljøet (Østfold/Akershus), gikk mye av produksjonen av høvlede varer med tog til Bergen og omegn. Behovet for trevarer var jo betydelig i etterkrigstiden, og det var mange som var sysselsatt i produksjonen.

På sekstitallet, etter nedleggelse av Sandesund Sag, fikk bedriften med agenthjelp betydelige leveringer i Sarpsborg og omegn. Mange små og store snekkerfirmaer i den regionen fikk daglige leveringer av trelast og byggevarer fra indre Østfold.

Egenproduksjonen av trelast fortsatte for fullt i 70- og 80-åra. Krav til store investeringer for å effektivisere produksjonen gjorde imidlertid sitt til at sagbruket ble nedlagt i 1999, mens produksjonen ved høvleriet fortsatte frem til 2005.

Kunnskapen om trelast er imidlertid fortsatt høyst levende etter egenproduksjon av trevirke i 3 generasjoner, og bidrar til ekstra fokus på kvalitet ved valg av leverandører.

Gran tre på Hadeland er vår hovedleverandør av ”Byggtre” og kledning. Her er lange/rette lengder og tettvokst virke av god kvalitet nøkkelord, noe som vi vet mange håndverkere setter pris på.

Vi er ikke tilknyttet noen kjeder direkte, men har gode vareavtaler med de fleste leverandører av betydning.

Etikett

Trømborg Sag & Høvleri AS eies av Dør & Vindu Gruppen AS.

Adresse: Stasjonsveien 1, 1880 Eidsberg
Telefonnummer: 69897043
on.gasgrobmort@ofni
By: Eidsberg
Rute: Stasjonsveien 1
Postnummer: 1880


åpningstider

Mandag: 07:00 - 16:00
Tirsdag: 07:00 - 16:00
Onsdag: 07:00 - 16:00
Torsdag: 07:00 - 18:00
Fredag: 07:00 - 16:00


relaterte søk: Sagbruk Trondheim
Nærliggende lignende selskaper
12b Design 12b Design 15 km Håndlagde møbler og interiør for en hver smak :-)
Anmeldelser
Beste kundeservicen og hjelpa en kunde kan få da man skall ha materialer
Den lokale trelast leverandøren som er stor på service. Er du liten og trenger litt eller stor og trenger mye, du får bestandig god hjelp fra disse gutta. De skaffer stort sett alt du trenger om du skal restaurere eller bygge nytt. Topp service her.
God service og alltid hyggelig.
Gode priser, godt utvalg og en kjempeservice og hyggelige folk = rimlig frakt i østfold/akershus
Super service og flinke folk.
Hyggelige folk og veldig god service
Hyggelige deŕ og god service
God service, hyggelig betjening
God og professional service.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler