facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tradisjonshåndverk

Tradisjonshåndverk

Info

Tradisjonshåndverk bidrar til at tradisjonelle håndverksfagene blir videreført. Vi har som oppgave å verne, videreføre og gjenreise tradisjonshåndverk.

Historie

Kulturringen er et opplæringskontor for tradisjonshåndverk. Vårt mål er å verne, videreføre og gjenreise tradisjonelle håndverksfag og fag med verneverdige teknikker. Dette gjør vi ved å ansette lærlinger og skaffe læreplasser i tradisjonelle håndverksfag, samt å informere om håndverksfagene på diverse arrangementer og messer. Vi arbeider for bedre vilkår for opplæring innen tradisjonshåndverk i Norge.



"Trhå jobber med å gjenreise, ivareta og videreføre tradisjonshåndverksfagene ved å gi lærlinger tilbud om opplæring i 42 ulike håndverksfag. Ungdom får en bærekraftig utdannelse som er berikende, inspirerende og innoverende og vil føre til at håndverket vil leve inn i fremtiden.Gjennom Trhås lærlingskole vil ungdom få en utdannelse som er unik, de får treffe andre lærlinger, utvikle sitt nettverk samt bli inspirert til egen utvikling.I lærebedriften får lærlingen instruksjon og læring gjennom handlingsbåren kunnskap som gir en sterkere styrke og identitet som fremtidig håndverker."
Adresse:
Telefonnummer: 404 292 74
By: Strømmen



relaterte søk: Mia Tradisjonshåndverk, Trhå
Nærliggende lignende selskaper
MiA - Museene i Akershus MiA - Museene i Akershus 0 meter Mia har et fantastisk foto arkiv som man kan surfe inn på via din pc eller mobil via ...
MiA Trainee MiA Trainee 0 meter Et bærekraftig, inkluderende traineeprogram innen arbeid med kulturminner
Strømmen barnehage Strømmen barnehage 321 meter Spør etter Brita, trivelig dame.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler