facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Trafikkjentene As

Trafikkjentene As

Info

Arbeidsvarsling, trafikkdirigering, søknader og kurs

Historie

Trafikk-Jentene AS er en servicebedrift spesialisert i området vei og trafikk. Vi bistår entreprenører og firmaer med skilting og varsling av arbeid på eller ved vei. Dette omfatter også blant annet søknader om tillatelser, manuell trafikkdirigering, sikring og produksjon av skilter.
Vi holder til sentralt, i store fine lokaler i Brobekkveien 100 på Bjerke i Oslo. Trafikk-Jentene AS har oppdrag over hele landet.

Vi har ett bredt kundespekter og tilbyr en rekke tjenester, besøk vår hjemmeside på trafikk-jentene.no eller ring oss på 45 18 48 44 dersom du ønsker å vite mer!

Adresse: Brobekkveien 100, 0582 Oslo, Norway
Telefonnummer: 94 10 94 11
By: Oslo
Rute: Brobekkveien 100
Postnummer: 0582



relaterte søk: Trafikkjentene Proff, Arbeidsvarsling firma, Trafikkdirigering regler, Trafikkdirigering jobb, Hvem kan være stedsansvarlig, Arbeid i vei
Anmeldelser
Helt topp firma, og en med landets populæreste arbeidsplass i følge avisen Aftenposten
Flinke jenter der og gutter.
Flotte og behagelige mennesker å ha med og gjøre. Profesjonelle og ryddige!
Det er damene sine det
Oversatt av Google Best i virksomheten Original Best in the business
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Trafikkjentene As.

Oslo konsulentfirma

åpningstider, plassering. Brobekkveien 100 kart bykart, satellitt visning. Trafikkjentene As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Trafikkjentene As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Trafikkjentene As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler