Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Traktøren Lambertseter

Traktøren Lambertseter

Info

Traktøren Kjøkkenutstyr tilbyr et stort og variert utvalg innen kjøkkenutstyr, servise og miljø.

Historie

Traktøren Kjøkkenutstyr er en landsdekkende kjede av butikker som tilbyr et meget stort og variert utvalg innen kjøkkenutstyr fra forskjellige merkevarer med høy kvalitet.

Hos oss gir vi deg også muligheten til å bestille varer utenfor det ordinære vareutvalget. Vi gjør alt vi kan for at du skal få tak i de produktene du ønsker.

Du kan lage din egen Bryllups- og Ønskeliste på www.traktoren.no eller i en av våre butikker, som gjestene da vil kunne få tilgang til enten på nettet eller i butikkene. Du kan også kjøpe Gavekort som kan benyttes i alle våre butikker.

Om du ser etter ting til deg selv, er på utkikk etter en gave eller bare ønsker inspirasjon, så gir vi deg gjerne gode råd og veiledning og lekker gaveinnpakning.

Kom innom oss på Traktøren Lambertseter for en hyggelig shopping opplevelse.

Adresse: Cecilie Thoresensvei 17, 1153 Oslo, Norway
Telefonnummer: 21668357
By: Oslo
Rute: Cecilie Thoresensvei 17
Postnummer: 1153


åpningstider
Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 19:00


relaterte søk: traktøren oslo, kjøkkenutstyr butikk oslo, traktøren storo, newbie lambertseter, traktøren cc vest, bokhandel lambertseter, traktøren lagunen, traktøren elnesvågen
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Traktøren Lambertseter

. Oslo oslo kjøkken/matlaging åpningstider, plassering. Cecilie Thoresensvei 17 oslo shopping og detaljhandel kart bykart, satellitt visning. Traktøren Lambertseter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Traktøren Lambertseter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Traktøren Lambertseter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler