facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Transportøkonomisk institutt

Transportøkonomisk institutt

Info

Transportøkonomisk institutt driver oppdragsforskning innen samferdselssektoren (Norwegian Centre for Transport Research)

Historie

TØI er et nasjonalt senter for samferdselsforskning med ansvar for å drive og fremme forskning til nytte for norsk samfunns- og næringsliv. TØI skal også formidle informasjon om forskningsresultater og bidra til at forskningsresultatene blir nyttiggjort i samfunnet gjennom samarbeid med brukerne.

Transportøkonomisk institutt (TØI) ble opprettet i 1958, først som et utvalg og fra 1964 som eget institutt tilknyttet NTNF (Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Forskningsråd, nå integrert i Norges forskningsråd). Instituttet ble en fristilt privat stiftelse i 1986. Instituttet mottar basisbevilgning fra Norges forskningsråd.

Adresse: Gaustadalléen 21, 0349 Oslo, Norway
Telefonnummer: (+47) 22 57 38 00
By: Oslo
Rute: Gaustadalléen 21
Postnummer: 0349



relaterte søk: transportøkonomisk institutt rapport, byby konferansen, tøi byby
Anmeldelser
Særdeles solid forskningsinstitutt!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler