facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Trattoria da Ernesto

Trattoria da Ernesto
"Vi serverer ekte italiensk husmannskost. Her møtes du av italiensk familieatmosfære med Elena i kjøkkenet, og Fabio i pizzeria"
Adresse: Storgata 2 A , Halden 1767, NO
Telefonnummer: 69 18 02 02
By: Halden
Rute: Storgata 2 A
Postnummer: 1767


åpningstider

Mandag: 11:00-19:00
Tirsdag: 11:00-19:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 11:00-22:00


relaterte søk: ernesto meny, bakgården halden, restaurant halden, kokkekollektivet, flamenco halden, bryggerhuset halden, havna restaurant halden, kokkekollektivet halden
Anmeldelser
Vi spiste lunsj her, begge bestilte Pasta Carbonara Kr. 258,- pr porsjon. Bestilling gikk fint, og vi fikk maten etter ca 10 minutter. Pastaen ble servert med nydelig brød til. Selve pastaen var litt tørr, hadde gjort seg med litt mer saus. Grei smak, men ingen favoritt.Mat: 3/5
Hyggelig betjening, rask levering av maten. Jeg trekker endel på maten. Fikk en liten posjon pasta i en grøt av tomatsaus og smak av kylling passer ikke med prisen. Men jeg skal gi stede et forsøk til, men da pizza.Mat: 3/5
Veldig god mat! Kjøpte fire forskjellige retter og både voksne og barn var veldig fornøyd. Ville gitt dette stedet 4,5 stjerner. Vi kommer gjerne tilbake.
Nydelig mat i koselig og rolig atmosfære. God utsikt til sjø og festning. Også bra glutenfri alternativer. Trekk i karakter grunnet take away bestilling der vi fikk feil pizza. Fikk en ganske kjip pizza sammenliknet med den jeg bestilte. Var allerede hjemme, så spiste den. Kan allikevel trygt anbefales, og jeg vil definitivt spise der igjen.
Nydelig pizza og fantastisk service!Mat: 5/5
Dette er jo mat og med kjøtt også, sa min far .Som vanligvis ikke spiser Pizza. Da jeg tok med pizza hjem til mine foreldre.
Var her i mai , helt utrolig service fra en hyggelig. , blid dame. Bestilte supercalzone , nydelig . Alt var himmelsk. Dro da tilbake 9 juni , ønsket supercalzone. En ung pike som ikke kunne noe,serverte oss, elendig. Supercalzone smakte ikke som sist. Den var itilegg, ikke varm, dele du den rant det veske ut, den var blaut .gorgonzola smakte i ikke , klaget fikk beskje var rett calzone . Den ble åpnet , da fant i en liten bit i det ene gjørnet. Klaget , da kunne vi få litt i en skål. Den skal jo være varm. Hun som serverte gikk til verbalt angrep på oss. Som det var våres skyld at den var kald og andre ting.. det ente med at vi betalte for drikke og gikk på en annen restaurant. Spurte om det var en annen kokk denne gangen men jenta sa nei. Det kan jeg ikke forstå . Hvorfor var supercalzone så fantastisk første gang ?skal aldri tilbake hitt. Styr unna .
Vi var seks personer som skulle spise lunsj her. Bestilte en pizza margherita som smakte helt fenomenalt. Servitøren var hyggelig, interiøret var pent og moderne. Det hadde vært fint om servitøren kunne tilby oss noe vann når vi satt oss. Én av oss seks er veganer, og vi valgte å spise her da det sto på Tripadvisor at denne restauranten serverte vegansk mat. Men det viste seg at restauranten ikke hadde noe vegansk. Servitøren foreslo en pizza uten ost. Litt skuffende da det sto det skulle være vegansk mat på stedet. Kommer gjerne tilbake.
Elendig service. Hadde 3 forskjellige servitører. Ingen av dem fikk med seg alt vi skulle ha. Og ble på slutten bedt om å forlate bordet vårt, men vi satt og spiste dessert og drakk kaffe. Med begrunnelse om at de hadde det travelt og måtte ha bordet. Et bord som vi på forhånd hadde ringt og bestilt.
God mat i hyggelige omgivelser. Bestilling ble raskt tatt i mot, og maten kom kort tid etter. Atmosfæren er god og ansatte er veldig hyggelige og serviceinnstilt. Prisene er helt middels, hverken høye eller lave. Godt utvalg på menyen, og trolig Haldens bedre beliggenhet og utsikt mot havna.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Trattoria da Ernesto.

Halden ıtaliensk

åpningstider, plassering. Storgata 2 A kart bykart, satellitt visning. Trattoria da Ernesto adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Trattoria da Ernesto. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Trattoria da Ernesto med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler