facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tre og Betong A/S

Tre og Betong A/S

Info

Tre og Betong AS er en byggentreprenør og eiendomsutvikler på Helgeland. Vi har som fokus å levere høy kvalitet til riktig pris og avtalt tid.

Historie

Tre og Betong AS ble etablert i 1945 av Trygve Svendsen og har siden den gang bokstavelig talt satt spor etter seg. De første årene hadde firmaet hovedkontor i Mosjøen, men valgte i 1948 å flytte til Mo da AS Norsk Jernverk ble etablert i Rana. Etableringen av AS Norsk Jernverk ga en eksplosiv befolkningsvekst i regionen, og byggeaktiviteten var stor både ved AS Norsk Jernverk og ute på byen. I takt med kundenes behov har Tre og Betong AS utviklet seg til å kunne takle de fleste typer byggeoppdrag for næringslivet, det offentlige og private marked.

Pr. i dag er vi totalt ca 60 ansatte i Tre og Betong AS og våre datterselskap. Vi er en moderne entreprenør innen nybygg og rehabilitering, med svært høy kunnskap og kompetanse innen våre fagfelt. I tillegg til tradisjonell entreprenørskap er utleie av næringsbygg og leiligheter en viktig del av vårt virksomhetsfelt.

Siden vi er stor innen eiendomsutvikling så har vi flere føtter å stå på. I tillegg til vanlige oppdrag og prosjekter så både utvikler vi, bygger og rehabiliterer egne bygg for utleie og salg. Dette gjør at vi er spesielt sterke i lavkonjunkturer. Vi kan igangsette prosjekter på egne bygg og ha god og stabil aktivitet hele tiden.
I tillegg til vår tradisjonelle entreprenørskap så er utleie av næringsbygg og leiligheter en viktig del av vårt virksomhetsfelt. Dette driftes gjennom Fadas AS.

Tre og Betong AS har et sterkt fundament å bygge videre på i framtida. Vi har god økonomi, en sunn bedriftskultur og et solid rykte i markedet som en seriøs entreprenør som leverer meget høy kvalitet.
Vi har også et tydelig fokus på sunn og nøktern vekst som igjen skaper sikkerhet for både kunder og ansatte. Dette får vi tilbake gjennom høy tillit i markedet og en stabil arbeidsstokk.

Kunnskap, erfaring, kvalitet og tradisjon! Vår styrke gjennom alle år har alltid vært våre dyktige håndtverkere. Med sin lange erfaring kan de gi kundene trygghet på at produktet de kjøper av oss holder høy faglig kvalitet.
Evnen til å utføre arbeider av god kvalitet har alltid vært en grunnpilar i firmaets målsetning. Derfor er medarbeidere med bred faglig bakgrunn vår aller viktigste ressurs.

Vi er en familiebedrift med lokalt eierskap. Vi satser derfor på lokal utvikling og verdiene beholdes eller investeres lokalt. Vår rolle i utviklingen av Rana og Helgeland er noe vi er stolte over, og vi akter å fortsette med å være en viktig lokal aktør med fokus på vekst i regionen.

Ønsker du å bli en del av laget vårt? Se våre hjemmesider og ta kontakt for nærmere informasjon om ledige stillinger og vår lærlingeordning.

Adresse: Snekkerveien 6, 8610 Mo I Rana, Nordland, Norway
Telefonnummer: 0047 751 26 450
on.gnotebgoert@tsop
By: Mo i Rana
Rute: Snekkerveien 6
Postnummer: 8610


Nærliggende lignende selskaper
Mo Bygg og Betong Mo Bygg og Betong 728 meter Mo Bygg og Betong er en entreprenørbedrift rettet inn mot betong og tømrerarbeid på H...
Fundanor as Fundanor as 2 km Fundanor AS driver med moderne fundamentering ved bruk av skruefundamenter istedenfor...
T.H.Maskin A\S T.H.Maskin A\S 2 km God service og god kvalitet på varer og tjenester
Tømrer Jan Inge Rødahl As Tømrer Jan Inge Rødahl As 3 km Tømrer med fokus på kvalitet. Nybygg, renovering og restaurering. Tar både store og s...
Tangen Uteanlegg Tangen Uteanlegg 4 km Løsningsorientert, dyktig, profesjonell og det blir bedre enn forventet.
Bohlin Maskin & Transport AS Bohlin Maskin & Transport AS 4 km Vi utfører: -Graving -Transport -Transport/flytting av masser -Planering -Kosting -Br...
Helgeland Bolig Helgeland Bolig 4 km Eiendomsutvikler på Helgeland
Forsmo Maskiner & Transport AS Forsmo Maskiner & Transport AS 6 km Hyggelige mennesker
Anmeldelser
God og stabil arbeidplas i 40 år og trivelig folk
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler