facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for TreeTop Fiddan

Info

TreeTop Fiddan bringer deg tilbake til naturen med unik overnatting i dype sørlandske skoger. Hyttene er bygget høyt oppe i gamle furutrær.

Historie

TreeTop Fiddan bringer deg tilbake til naturen med unik overnatting i dype sørlandske skoger. Hyttene er bygget høyt oppe i gamle furutrær.

Adresse: Havreselandsveien 87, 4525 Konsmo
Telefonnummer: +4794327874
on.naddif@poteert
By: Konsmo
Rute: Havreselandsveien 87
Postnummer: 4525



relaterte søk: tretopp fiddan, tretopphytter telemark, tretopphytter kart, trehytter horten, fiddan gård, engeset trehytter, trehyttene, tretopphytter booking
Nærliggende lignende selskaper
Hytta vår Hytta vår 11 km Et sted å slappe av og kose seg med familien
Anmeldelser
Nydelig og idyllisk sted som gav et godt pusterom i en travel hverdag. Det perfekte sted for å finne roen. Vakkert bygget og mange spennende, smarte løsninger. Enkel standard, samtidig manglet vi ingenting. Anbefales!
Super plass. Velgjort plass med mange detaljer som gjør det lille ekstra.
Utrolig fin plass. Veldig god standard som passer for par med og uten barn. Sauna, badestamp og noen kjekke aktiviteter for de minste.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler