facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Trekanten

Trekanten

Info

Trekanten Senter er den naturlige møteplassen i Asker Sentrum

Historie

Areal: 40 800 kvm
Omsetning: 758 mill. i 2008
Antall butikker: 80
Antall p-plasser: 800 p-plasser

Trekanten Senter er den naturlige møteplassen i Asker Sentrum, nært tilknyttet E 18, offentlig kommunikasjon som Gardermobanen og øvrig tog- og busstilbud. Senteret fremstår i dag som et moderne bysenter med ca 80 butikker, et bredt spekter av helsetilbud og 800 parkeringsplasser.

Asker er et markedsområde med god vekst og kjøpekraft og hver uke besøkes vi av nær 80.000 kunder. En pågående prosess med å utvikle Trekanten senter med en enda bredere butikkmix er et viktig mål. Høsten startet vi derfor ombygging og nybygging av nytt handels-og kontorareal. Clas Ohlson og Friskvernklinikken åpnert i nye lokaler på plan3. Velkommen inn!



"Trekanten er et populært samlingspunkt og et urbant bysenter med et godt utvalg innen både kjede- og nisjebutikker. Vi er en naturlig forlengelse av gågaten og sentrumshandelen i Asker, og har både kulturhus og kino vegg i vegg. Trekanten ligger midt i Asker sentrum med lett tilgjengelig avkjørsel fra E18, og er et knutepunkt for buss, tog og taxi. Asker stasjon ligger kun 70 meter fra senteret."
Adresse: Knud Askersvei 26, 1383 Asker, Norway
Telefonnummer: 66 76 10 30
By: Asker
Rute: Knud Askersvei 26
Postnummer: 1383


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 09:00 - 19:00


relaterte søk: trekanten i trollheimen, trekanten trollheimen lengde, trekanten asker butikker, trekanten trollheimen distanse, trekanten trondheim, trekanten trollheimen km, trekanten åpningstider, trekanten i trollheimen på en dag
Nærliggende lignende selskaper
Trekanten Trekanten 119 meter Ikke så stort senter og det er veldig behagelig. Det er alt man trenger av butikker ...
Storsenteret Storsenteret 5 km Ikke så stort senter og det er veldig behagelig. Det er alt man trenger av butikker ...
Heggedal Heggedal 6 km Velkommen til handelsstedet Heggedal i Asker
Anmeldelser
Dette må være eneste senteret som kun har 1 ! time gratis parkering. Rekker knapt å handle i matbutikken på den tiden. Vi unngår derfor dette senteret om mulig.
Kjempe fint senter. Oversiktlig og god plass utenfor butikker samtidig som det virker intimt.
Jeg bare elsker den ; Alt man egentlig trenger på et sted. Takk
Stor og flott kjøpesenter med bred utvalg av butikker
Styr unna dette kjøpesenteret. Betjeningen yter dårlig service og man får følelsen av at de ikke vil ha deg i butikken som kunde. I tillegg er det vektere der som går opp i kundene og virker som de trakasserer kundene. Fortsetter det slik tror jeg dette senteret kan legges ned etter hvert som kundegrunnlaget forsvinner. Anbefaler alle å dra til Liertoppen eller Sandvika Storsenter i stede for.
Grei kjøpesenter, med et bredt spekter av butikker. Parkeringshuset er noe trang, spesielt ved utkjøring. Kjører du med lavprofil-dekk/dyre felger, anbefaler jeg god tid ved utkjøring. Det er lett for at andre biler dulter borti din ved parkering. Jeg sitter igjen med bulk i døra på en splitter ny bil, men dette er nok ikke senterets sin skyld. Plassene burde ha vært noe bredere.
Greit kjøpesenter med mange forskjellige butikker. Ok parkering og sentralt i forhold til tog og annen kommunikasjon.
Trekanten ligger midt i sentrum, og her får du det meste. Finnes planer om å forandre stedet mye.
Informasjonen på parkeringsplassen er ikke tydelig, den er forvirrende. Det viser 2 timer gratis parkering på taket, men dette er ikke gratis når som helst. På nettsiden viser det en time gratis jeg vet ikke hvilken del og to timer gratis i en annen del. Jeg foreslår at du setter tydelige og spesifikke skilt på parkeringsplassene til dette senteret. Senteret inne er rolig og variert.
Ikke så trekantet som forventet, men har det man trenger.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Trekanten med offentlig transport


Asker rådhus 70 meter
292
293
296
Asker rådhus 90 meter
Asker rådhus 120 meter
292
293
296
297
Trekanten 150 meter
Trekanten 150 meter
270
275
291
292
293
296
297

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler