facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Treningonline.no

Treningonline.no

Info

Jeg hjelper deg med å skreddersy et treningsprogram! Spør meg om styrketrening! Sjekk ut min nettside for mer informasjon :)

Historie

Jeg hjelper deg å sette sammen treningsprogram basert på dine personlige ønsker, forutsetninger og behov, i kontrast til ferdige programmer eller maler man finner på internett som blir konstruert for "den store massen".

Nybegynner eller erfaren? Trene hjemme eller på et treningssenter? Jeg kan designe treningsopplegg for alle situasjoner.

Personlig oppfølging medfølger!

Jeg er sertifisert personlig trener og tok utdannelse via AFPT i Oslo i 2016. Jeg er industriarbeider "av natur" og er samtidig ansatt som personlig trener på det private treningssenteret vi har på jobben.

Adresse: halden, 1769 Halden
By: Halden
Rute: halden
Postnummer: 1769


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Treningonline.no.

Halden personlig trener

åpningstider, plassering. halden kart bykart, satellitt visning. Treningonline.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Treningonline.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Treningonline.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Binspired Binspired 566 meter Veldig fornøyd med disse gutta med trening og kosthold råd. Anbefaler til pappaer som...
Herbalivet Herbalivet 820 meter Vil du: gå ned i vekt,opp i vekt, holde vekten , få bedre helse , mer energi, oversku...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler