facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Treningscamp i Borgundgavla

Treningscamp i Borgundgavla

Info

Treningscamp i Borgundgavelen

Mandag 0830-0930
Onsdag 1700-1800
Oppstart mandag 27. febr

Historie

Det er godt og ikke minst viktig å føle seg vel i sin egen kropp.

Det er ikke lenger slik at det er om å gjøre å være tynn eller slank. Nå til dags ønsker de aller fleste å ha en velltrent, funksjonell og "brukbar" kropp. Den siste tiden har man gått mer og mer bort i fra apparater og tunge vekter og den nye trenden går ut på å bruke kroppen som redskap i treningen. I denne type trening er det du mot kroppen din, du konkurrer mot deg selv og ikke med alle andre.

På bakgrunn av nettopp dette med funksjonalitet og kroppen som eneste verktøy i trening, har vi kommet fram til at Borgundgavla er klar for en ordentlig treningscamp!!

15 august starter høstens råeste treningscamp for ALLE som ønsker en real utfordring. Tirsdags morgener fra kl 06.45 til kl 07.45, torsdags ettermiddager fra kl 17.00 til kl 18.00 og annenhver lørdag fra kl 09.00 til kl 10.00, kjører vi på med harde og effektive treningsøkter i fantastiske omgivelser.

Med Borgundgavla som "lekeplass" skal vi benytte oss av omgivelsene og av kroppen vår for å komme i bedre form og føle litt på det adrenalinet kun en real treningsøkt kan gi.

Vi har kun 30 plasser til disposisjon da vi ønsker å kunne gi god oppfølging til alle i gruppa! Vi ønsker å være med dere hele veien for å motivere og hjelpe dere til å nå målene dere har satt.

Med mange ulike utgangspunkt og ulike ambisjoner skal vi trene sammen som gruppe mot individuelle mål. Vi ønsker å skape et treningsfelleskap i løpet av denne perioden som gjør at vi styrker hverandre og gir oss muligheten til å bli den beste utgaven av oss selv.
PROGRESJON, IKKE PERFEKSJON !

PRIS for perioden 15 aug til 15 oktober er kr. 1760,-
Om man bare kan delta på noen av øktene koster det 135,- per klipp.

For påmelding send mail til [email protected] eller ta kontakt på telefon 95220502.

Vi ser frem til å komme i gang med treningen! Er du med??


Adresse: Museumsveien 1, Borgundgavlen, 6015 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 93816880
By: Ålesund
Rute: Museumsveien 1, Borgundgavlen
Postnummer: 6015


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Treningscamp i Borgundgavla.

ålesund treningsinstruktør

åpningstider, plassering. Museumsveien 1, Borgundgavlen kart bykart, satellitt visning. Treningscamp i Borgundgavla adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Treningscamp i Borgundgavla. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Treningscamp i Borgundgavla med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Hund i Balanse Hund i Balanse 1 km Perfekt sted for for både mensker og dyr. God kaker og fantastisk utsikt
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler