facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Treningslykke med Alanna Kingsrød

Treningslykke med Alanna Kingsrød

Info

Personlig Trener, Instruktør og Coach

Historie

Hva skal til for at du skal stråle av energi og finne din treningsglede? Hva vil gjøre deg til den sterkeste og mest vitale versjonen av deg selv?

Mine største styrker som PT er rehabilitering, korrigerende trening og teknikk i alle øvelser. Hvis du sliter med smerter i knær, skuldre eller rygg, så kan jeg sansynligvis hjelpe deg.

Min kompetanse strekker seg fra Yoga til Vektløfting og jeg har erfaring fra flere år som Personlig Trener og Instruktør i Trondheim.

Jeg tilbyr Personlig Trening i Hønefoss, og nettcoaching for deg som bor lenger unna. Ta gjerne kontakt.

Adresse: Fåfengveien 20, 3514 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 47255835
By: Hønefoss
Rute: Fåfengveien 20
Postnummer: 3514


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Treningslykke med Alanna Kingsrød.

Hønefoss treningsinstruktør

åpningstider, plassering. Fåfengveien 20 kart bykart, satellitt visning. Treningslykke med Alanna Kingsrød adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Treningslykke med Alanna Kingsrød. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Treningslykke med Alanna Kingsrød med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Studentidrettssenteret på Ringerike Studentidrettssenteret på Ringerike 6 km Vi er et flunkende nytt treningssenter på campus Ringerike. Kom og tren billig hos os...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler