facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Trestock-festivalen

Trestock-festivalen

Info

Holmestrands eneste rockefestival arrangeres hvert år første lørdag i august. Vi er en non-profit og uavhengig festival for lokale og ukjente band.

Historie

Line-up 2017:
Kartellet
And then there were Genesis
Åpent Visir
Marcus Vangen & Unnskyld
Silvia
Oslo Ukuleleorkester

Fest er kort for festival!

Trestock-festivalen er et privat arrangement for venners venner og en musikkfest i Holmestrand. Målet med festivalen er å gi en scene til de beste av bandene det relative nærområdet har å tilby.

Trestock ble etter et mer enn ti år langt opphold startet opp igjen i 2013 og tradisjonen og arrangementet gjentas også i år, da den 5. august.

Festivalen har ingen aldersgrense. Medbrakt mat og drikke er tillatt, men vil også være til salgs ved arrangementet. Vi tilbyr gratis teltplasser i hagen. Vi har mange parkeringsplasser for bil.

Billettpriser:
Ved forhåndskjøp: 150,-
I "døra": 200,-

Alle inntekter går til å dekke utgifter og til å forbedre festivalen.

Adresse: Løvalddalsveien 14, 3089 Holmestrand
Telefonnummer: 004794297820
By: Holmestrand
Rute: Løvalddalsveien 14
Postnummer: 3089


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Trestock-festivalen.

Holmestrand sports- og arrangementsarena

åpningstider, plassering. Løvalddalsveien 14 kart bykart, satellitt visning. Trestock-festivalen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Trestock-festivalen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Trestock-festivalen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Holmestrand Tennisklubb Holmestrand Tennisklubb 4 km Holmestrand Tennisklubb ble grunnlagt i 1903. Tennisanlegget ligger oppe på fjellet i...
Festivalservice Festivalservice 4 km Vi i festival service er et event selskap som booker inn artister. Behjelpelig å lage...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler