facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Troll i ord

Troll i ord

Info

Analogt-digitalt læreverktøy for språkstimulering i barnehage. Svanemerket. Norskutviklet. Apper for nettbrett med fortellerstemmer på over 30 språk!

Historie

Språkverktøyet er basert på eventyr og består av konkreter i form av silketrykte treklosser, trykte ordkort og fortellekort, tøyposer og en trekasse som rommer alt innhold samtidig som den fungerer som scene og stativ for nettbrett.

I tillegg er innhold utviklet for pc og berøringsteknologi som nettbrett og interaktive skjermer. Digitalt innhold formidles gjennom illustrasjoner og fortellerstemmer på over 20 språk.

Vår oppgave

Troll i ord språkverktøy kan bidra til å løse språkutfordringer og hjelpe integreringen av barn med minoritetsspråklig bakgrunn. På individnivå er målet å styrke språkkompetansen til det enkelte barnet. Videre er målet å løse samfunnsutfordringer ved å jevne ut forskjeller og skape felles plattformer uavhengig av sosial og kulturell bakgrunn.

Ny teknologi viser seg å ha et stort potensiale i arbeid med å fremme flerspråklighet, noe Margareth Sandvik (professor ved HiOA) dokumenterer i sin forskning. Ny teknologi kan fremme språklig mangfold på en effektiv måte, det muliggjør at barna kan bruke morsmålet - både for å lære norsk og for å bekrefte og styrke identitet og flerkulturell tilhørighet. Berøringsteknologi er enkel og intuitiv, og den krever ikke språklige ferdigheter. Derfor er det viktig å utnytte denne teknologien for barn som trenger språkstøtte.

Et tett samarbeid mellom pedagoger og designere fra start har gitt mulighet til nyskaping og særlig tilrettelegging for målgruppen i tråd med innholdet i Rammeplan for barnehagen og Kunnskapsløftet for grunnskolen.

Produkter

http://www.grom.no/trolliordbutikk

Adresse: GROM as, Trollkjelsvegen 26, 5726 Vaksdal
Telefonnummer: +47 930 86 015
on.morg@droillort
By: Vaksdal
Rute: GROM as, Trollkjelsvegen 26
Postnummer: 5726



relaterte søk: troll i ord betydning, troll i ord symboler, troll i ord app, troll i ord lyrics, troll i ord ordtak, troll i ord på engelsk, troll i ord film
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Troll i ord.

Vaksdal produkt/tjeneste

åpningstider, plassering. GROM as, Trollkjelsvegen 26 vaksdal undervisningsmateriellbutikk kart bykart, satellitt visning. Troll i ord adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Troll i ord. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Troll i ord med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Birthe Milson Birthe Milson 269 meter Konseptutvikling & Design
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler