facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Trollbundet CosplayCon

Trollbundet CosplayCon

Info

En fantastisk Cosplay Convention som holdes 10. juni 2017 på Årnes. Det vil være konkurranser, film-visning, live-sminke, åpen kafé mm.

Historie

10. juni forvandles Nes kulturhus til en magisk verden hvor vi gjennom Cosplay drop-in konkurranse, catwalk, foredrag, kostymeverksted, live karaktersminke, stands, utfordringer og magiske møteplasser, samt åpen kafe ønsker å løfte dere ut av hverdagens virkelighet og inn i fantasyens rike.


Porten til storsalen slipper dere inn i en verden hvor det ukjente venter. Tåka ligger tett i lufta som er fylt av ukjente lyder. Noe glitrer i det fjerne, beskjeder lyser opp på veggen, for så å forsvinne igjen. Fikk dere med ledetråden? Setene er borte, gulvet annerledes og scenen i salen er ulik alt du har sett før.

En fe har svingt tryllestaven i galleriet. Rommet lyser i glade farger og den forunderlige hagen til Fortelleren lokker med hemmelige rom og åpne plasser, merkelige skapninger og ville vekster. Bli med inn i vår magiske verden.

Vi håper du blir Trollbundet!

Adresse: Skolegata 10, 2150 Årnes
By: Årnes
Rute: Skolegata 10
Postnummer: 2150


Nærliggende lignende selskaper
Matfestivalen Brød & Cirkus Matfestivalen Brød & Cirkus 6 meter Velkommen til Matfestivalen Brød & Cirkus på Årnes 20.- 22. september 2018! Kontakt ...
BABO Tickets BABO Tickets 191 meter Formidling av billetter
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler