facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tromsø Taxi

Tromsø Taxi

Info

Tromsø Taxi AS driver innen transportbransjen. Vår forretningside er å transportere enkeltpersoner og grupper til avtalt tid og sted.

Historie

Tromsø Taxi AS er Nord-Norges største drosjesentral.

Vi tilbyr persontransport fra 1-16 personer, rullestoltransport, allergibiler, selskapskjøring, sightseeing og skolekjøring.



"Tromsø Taxi AS holder til i Tromsø. Med god erfaring og solid kompetanse er vi i stand til å tilby våre kunder unike og gode løsninger. Vi dekker de aller fleste områder innen drift av transportselskap. Som bedrift er vi opptatt av å ivareta dine behov som kunde, samt utvikle oss selv som selskap. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, hvor vi møter enhver utfordring med en positiv holdning."
Adresse: Heilovegen 22, 9100 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 03011 / 77603010
on.ixat-osmort@ixat
By: Tromsø
Rute: Heilovegen 22
Postnummer: 9100



relaterte søk: tromsø taxi hittegods, tromsø taxi din taxi, taxi tromsø flyplass, taxi kalkulator tromsø, tromsø taxi vaskehall, din taxi sjåførkurs 2018, tromsø taxi pliktvakt, taxi oslo
Nærliggende lignende selskaper
Troms Taxi AS Troms Taxi AS 2 km Very fast repsond. Good service Oversatt av Google Veldig raskt svar. God service
Din Taxi 02045 Din Taxi 02045 4 km Jobben skulle betale taxireisen hjem gjennom faktura. Taxisjåførene har ikke mulighet...
X-235 X-235 4 km X235 ble etablert 18 mars 1999
Anmeldelser
Forhåndsbestilte taxi til kl 05.00 dagen før via appen. Ingen taxi dukket opp til da og jeg mistet flyet. Var ingen svar å få på telefonen heller. 5000 kr for flybilletter rett ut vinduet. Sendte inn klage, men fikk aldri noe svar. Skal aldri kaste bort mer penger og tid på Tromsø Taxi.
Forhåndsbestilte taxi til kl 07:35 dagen før, men ingen taxi dukket opp. Måtte ringe taxisentralen og få de bestilt taxi på nytt igjen. Har fått beskjed om 10 minutters ventetid, men jeg måtte stå ute og ventet i 40 minutter til sammen. Tusen takk Tromsø taxi for dårlig tjeneste.
Måtte vente i 30 minutter selv da vi hadde bestilt taxien lenge i forhånd, første taxi sjåfør fant ikke frem til ett busstopp der vi hadde bestilt taxien til, å de måtte sende en ny taxi sjåfør.
Helt klart byens beste Taxiselskap. Bruker det konsekvent når jeg er i Nordens Paris. Gjør det du og !
Å klare å sende feil bil 2 ganger når det eksplisitt spørres om varebil-størrelse skulle jo vært umulig når begge parter snakker samme språk. Enten er de så griske at de ikke tar seg tid til forsikre seg om at bestillingen er rett for å ta neste kunde. Eller så er de bare ikke interessert i å ha fornøyde kunder.
Hyggelig sjåfør men tok evigheter før taxien dukket opp.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Tromsø Taxi med offentlig transport


Jekta 200 meter
22
24
33
34
Nkl 360 meter
28
Bo-I-Nord 410 meter
425
430
X35
X36
X43
X44
Klimavegen nord 450 meter
71

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler