facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Trondheim Chesterfield

Adresse: Einar Øfstis Veg10B , Trondheim 7033, NO
Telefonnummer: 73 94 14 94
By: Trondheim
Rute: Einar Øfstis Veg10B
Postnummer: 7033



relaterte søk: Best Western Chesterfield Hotel, Chesterfield Hotel Trondheim telefon, Chesterfield hotel London, P-Hotels Trondheim, Chesterfield sofa, Thon Hotel Trondheim, Hotell Trondheim, Comfort Hotel Trondheim
Nærliggende lignende selskaper
IKEA Leangen IKEA Leangen 3 km Elsket av kona og hatet av meg for her må mannen dessverre innta holding pattern og b...
Anmeldelser
Svært misfornøyd med oppholdet. Opplevde rommet som svært skittent. Hår, smuler og skitt på gulvet, sand på baderomsgulvet, nedslitt og ødelagt inventar. TV som ikke fungerte, stor haug av skittentøy som lå på gulvet ute i gangen fra vi gikk til frokost kl 07.30 om morgenen og til vi sjekket ut kl 11.30. Da vi kom til frokost var brødet fult av mugg, mye kaffegrut i kaffen, og dårlig utvalg generelt. Tett og liten frokostsal, hvor alle som kom ned ikke engang hadde et sted å sitte, og måtte komme tilbake senere. Anbefaler ikke hotellet til noen, og angrer på at vi ikke leste anmeldelser før vi leide et rom.
Forventningene til besøket i forhold til viste bilder på nett og ut fra pris å betale var rett og slett skuffende. I familierom får man følelsen av å ligge på rad å rekke av senger. 1 slitt skinn stol og et bord. Tv, men funker ikke med forklaring at TVer byttes ut og kun norm få rom har fått nye. Enda et punk som burde vært informert om når man leier familierom. Oppholdet tilsvarte overhodet ikke gleden og forventningene til betalt pris.
Hotellet ligger i sentrum. Du kan gå overalt. Problemet er mangelen på parkering på hotellet, du må søke etter det i byen eller bruke applikasjonen. Service hyggelig og hjelpsom. Frokost svært lite valg. Jeg anbefaler å tilsette kroisant eller smørboller i kaffen enn kakene kjøpt i butikken, i tillegg til den billigste kvaliteten. Egne bakevarer vil få stor godkjenning.
Meget hyggelig betjening som hjalp oss med å få rom med dobbeltseng, pga kluss med bestilling på nett. Rommet var rent og pent, og bar preg av å ha blitt godt rengjort. Ligger fint til i forhold til f.eks Nidarosdomen og togstasjonen. Det eneste negative å nevne, er at putene i sengen var litt for små og flate for min preferanse. Anmeldelsen er basert på èn natt.
Tar man pris i betraktning er stedet rett og slett fantastisk. Ser noen har litt å utsette på hotellet, da får de heller betale det dobbelte et annet sted!Rom: 5/5
Wow!! For en service!! Måtte ha hotellrom fort og gæli. Alt i Trondheim sentrum var utleid, men fikk superhjelp på telefon av Silje. Og ikke nok med det. Da vi sjekket inn så fikk vi varm velkomst fra Tommy. Han er skapt for denne jobben! Topp service fra topp til tå! Vi fikk stort og fint hotellrom med flott utsikt mot sentralbanestasjonen. Hotellet begynner å bli slitt, men det hadde ingen betydning for oss. Senga var myk og god. Det var rent og pent. Frokosten var helt grei. Mye å velge i. Kokte egg, speilegg, eggerøre, tomat bønner og bacon. Her blir man go og mett! Å jaaaa, da vi sjekket inn så lukta det herlige vafler. Du kan steke dine egne vafler mellom 17-19. Fantastisk!
Nydelig frokost. Delikat dandert. Stedet er opptatt av å følge offisielle helseråd i forhold til blant annet innhold av salt i maten, plantebasert margarin og så videre. Likevel er det plassert ut salt og pepperbøsser for de som ønsker mer salt på maten. Rimelig og velsmakende frokost og deilig kaffe, helt perfekt! Jeg overnattet ikke, så dette kan jeg ikke uttale meg om.
Gammelt hotell med sjarm. Hyggelig betjening og god service. Velfylt frokost buffet.Rom: 3/5
ok, til den prisen- god frukost, veldig sentralt
Flott hotell, med god mat og hyggelig betjening Rom: 5/5
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler