facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Trondheim folkebibliotek Hovedbiblioteket

Trondheim folkebibliotek Hovedbiblioteket
Adresse: Peter Egges plass 1, 7011 Trondheim, Norge
Telefonnummer: 72 54 75 00
Stat: Trøndelag
Distrikt: Trondheim
By: Trondheim
Rute: Peter Egges plass
Husnummer: 1
Postnummer: 7011


åpningstider

mandag: 09:00–18:00
tirsdag: 09:00–18:00
onsdag: 09:00–18:00
torsdag: 09:00–18:00
fredag: 09:00–16:00
lørdag: 11:00–16:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
All verdens fantasi og kunnskap tilgjengelig gratis. Et trivelig sted med hyggelige bibliotekarer som med en 6. sans foreslår akkurat det man trenger.
Det er ikke bra hvis nettet ikke er på plass. Vi lever i en tid hvor det er en selvfølge, og hvis jeg må bruke masse tid på innlogging til nett som ikke fungerer så går det ikke an å jobbe her med skolearbeid...
Skuffende! Dårlige nå enda dårligere! åpningstider. Dårlig at ikke meråpent eller ubetjent bibliotek er på plass. For få arbeids- og leseplasser, for få stikkontakter/uttak både i lesesalen og ellers - er en heldig og finner en plass har den gjerne ingen stikkontakt. Ellers er det ofte bråkete her. Fint at skoleklasser er på besøk, ikke så fint når elevene får løpe rundt inne på biblioteket også i andre og tredje etasje.
Når det kommer til bøker, er dette plassen å dra. Bøker har de i mengder, og dersom du heller skulle sett en film - sågar leid en CD-ROM er det egne avdelinger for dette. Om man velger å ta seg inn til byens bibliotequa for å lese eller studere, finnes lesesaler i tredje og fjerde.nnJeg velger likevel å trekke frem den historiske betydningen ved dette bygget som hovedelementet for enhver besøkendes motivasjon for besøket. Det ligger nemlig oppå ruinene av ei eller annen gammal kjerke, og man kan se skjelettene av noen stakkars middelaldermennesker i kjelleren eller noe.nnTi av ti!
FIN MØTEPLASS FOR SKOLEELEVER OG MERnGOD STEMNING
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler