facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tronsmo Bokhandel

Tronsmo Bokhandel

Info

Vi befinner oss i det 21. århundre etter Kristus. Hele Norge er erobret av bokkjedene. Hele? Nei! En liten sjappe gjør fremdeles motstand. Den strie, ukuelige bokhandelen - Tronsmo, selvsagt - lar seg ikke knekke.



"Vi befinner oss i det 21. århundre etter Kristus. Hele Norge er erobret av bokkjedene. Hele? Nei! En liten sjappe gjør fremdeles motstand. Den strie, ukuelige bokhandelen – Tronsmo, selvsagt – den lar seg ikke knekke."
Adresse: Universitetsgata 12, 0164 Oslo Oslo, Norway
Telefonnummer: 22 99 03 99
By: Oslo
Rute: Universitetsgata 12
Postnummer: 0164 Oslo



relaterte søk: tronsmo bakgårdssalg 2018, norli bokhandel, bokhandel oslo, tronsmo ledig stilling, tronsmo ti på topp, tanum, tronsmo bokhandel ansatte, ark
Anmeldelser
Kjempegod kundeservice, fikk lett beverting imens jeg ventet ved spesiell boksignering. De pakket gaver inn, det gjør de ikke mange steder lengre..! Dette er en veldig fin butikk med god opplagte titler, så mye jeg hadde lyst på å lese om jeg hadde tid og penge til det. Og det var nermest hororvacui med fine bilder opp av vegger og søyler. Litte antikvaririsk stemning, og mangfoldig ansatte. Veldig postitiv. MeN.. det er ikke den beste butikken om du har gangbesver eller må rulle rundt.. trappen kan være litt farlig. Så det anbefales en annen butikk om det er. Jeg er usikker på om de har toilet til kundende, men det har jeg ikke set i en boghandel, så jeg tenker ikke de har det. Ellers kan jeg anbefale butikken om du trenger en bok til det selv eller en annen.
Beste bokhandel i byen, både med tanke på utvalg og behjelpelig bemanning som kan faktisk mye om hva de selger og hvorfor. Det er en fryd å besøke butikken og finne på mange gode ideer og tanker og inspirasjon.
Det finnes ingen bokhandel så bra som Tronsmo her i landet!
kunnskapsrik betjening. Godt utvalg i ungdom/fantasy bøker.
Jeg skulle ønske alle - eller ihvertfall flere - butikker var som Tronsmo. I realiteten er ingen butikker som Tronsmo. ... Men det er lov å ønske, ikke sant...?
Fantastisk! Bøker, tegneserier og mer til. De som jobber der veit hva dem driver med og de leser bøkene dem selger. Akkurat sånn en bokhandel skal være. Dog kan betjeninga tidvis være noe nedlatende og arrogante.
Fantastisk bokhandel med hyggelige og kunnskapsrike ansatte og et utvalg av bøker som man ikke får tak i andre steder.
Tronsmo er ganske enkelt byens beste bokhandel. Det som skiller ut bokhandelen fra mange andre bokhandlere er utvalget av mer alternativ litteratur. Om du skal ha bøker om black metal, punk eller swingmusikk fra 60-tallet så er det på Tromso du finner det. Det beste med butikken er dog den store tegneserieavdelingen. Ellers liker jeg svært godt at Tronsmo fra tid til annen inviterer til signering av bøker. Her har jeg fått møtt – og fått signerte bøker av – alt fra internasjonale storheter som Don Rosa til lokale helter som Frode Øverli.
Dette er en pærle av en unik bokhandler. Du finner "alle" typer bøker og tegneserier for voksne, ungdom og barn. Verdt turen innom, eller se utvalg på hjememsiden hjemmesiden er kanskje ikke den flotteste, men er fint søkbar
En av mine topp 3 butikker i Oslo i alle kategorier, og soleklar nummer 1 blant bokhandlene. Inspirerende bokhandel som profilerer litt andre titler enn kjedene. Finner alltid interessante bøker jeg aldri har hørt om her!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Tronsmo Bokhandel med offentlig transport


St. Olavs plass 80 meter
130N
140N
150
160
200
250
250E
250N
255E
33
37
Tullinløkka 80 meter
17
18
19
Tullinløkka 90 meter
11N
19N
1N
2N
Tinghuset 210 meter
17
18
19
Tinghuset 210 meter
11N
19N
1N
2N

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler