facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tropical Vibes

Tropical Vibes

Info

Tropical Vibes® is a New Clothing & Fashion Brand from Norway!
Please follow us to keep you updated about new products..
Do you feel Tropical? #ifeelTropical @tropicalvibes.no
Designed in the Cold North - to be used everywhere!



"Tropical Vibes® - en ny norsk merkevare som holder til i vakre Hemsedal. Her designes det tilbehør for en sporty livsstil - med en touch av GLAM – som kan brukes like mye på fjellet som i byen. Dermed trenger du færre ting i garderoben din! Tanken er at du skal kunne rocke opp ethvert antrekk med Tropical produkter, uavhengig om du er urban eller ute i naturen.Det er fokus på å lage produkter som er funksjonelle og i bra kvalitet. Det jobbes kontinuerlig med å finne mer bærekraftige måter å produsere på, både i form av resirkulerte materialer og produkter som kan resirkuleres etter endt levetid.Støtt lokal handel og se utvalget i nettbutikken i dag. Fri frakt på alle ordre over 398,-Alltid gratis levering på døra i Hemsedal!"
Adresse:
By: Hemsedal


Nærliggende lignende selskaper
Maggy Store Maggy Store 5 km Åpningstider: Man-Tors 10-17 Fredag 10-20 Lørdag 10-18 Søndag 12-16
Anmeldelser
Fine produkter og topp kundeservice. Anbefales
Fantastisk service og bra kvalitet på produktene
Kjempe service!! Anbefales!
Oversatt av Google Elsker produktene! Drikkeflaske bruker jeg hver dag. Super for å holde vannet kaldt. Elsker også solbrillene. Jeg er en stor fan, har 3 par. De er komfortable og superfine! Original Love the products! Drinking bottle I use every day. Super for holding the water cold. Also love the sun glasses. I am a big fan, have 3 pairs. They are comfortable and super fancy!
Oversatt av Google Veldig god service og kule produkter. Original Very good service and cool products.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler