facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tropicana Badeland

Tropicana Badeland

Info

Velkommen til Pers Hotell - Opplevelseshotellet i Hallingdal

Historie

Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn. Eget jungelland for de minste med 35 cm dypt vann. Se vår hjemmeside for mer informasjon.

Adresse: Sentrumsvegen 72, 3550 Gol, Norway
Telefonnummer: 32023000
on.srep@srep
By: Gol
Rute: Sentrumsvegen 72
Postnummer: 3550


åpningstider

Mandag: 15:00 - 19:00
Tirsdag: 15:00 - 19:00
Onsdag: 15:00 - 19:00
Torsdag: 15:00 - 19:00
Fredag: 15:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 19:00
Søndag: 10:00 - 17:00


relaterte søk: tropicana badeland bilder, badeland hallingdal, tropicana badeland polen, pers hotell, tropicana gol pris, tropicana no, badeland geilo, badeland buskerud
Nærliggende lignende selskaper
Pers Hotell Pers Hotell 34 meter Var på Pers hotell nå i nyttårshelgen og det var supert! rommet var ekstremt fint med...
Ørterstølen Hytter Ørterstølen Hytter 127 meter Fint plassering! Fin og godt utstyrt hytte. Langrennsløype startet 10 meter unna. Hyg...
Solstad Hotell Solstad Hotell 625 meter God mat og hyggelig betjening, anbefales på det varmeste.
Eidsgaard Hotel Eidsgaard Hotel 733 meter
Golsfjellet Hotell Golsfjellet Hotell 856 meter Leiligheter for kjøp og åremålsleie på golsfjellet!
Storefjell Resort Hotel Storefjell Resort Hotel 12 km Flotte preparete løyper, fint skiterreng
Storefjell Resort Hotel Storefjell Resort Hotel 12 km Utrolig flott hotell med trivelige ansatte som gjør sitt ytterste for at du skal ha e...
Oset Høyfjellshotell Oset Høyfjellshotell 15 km Fantastisk forpleining av hyggelig personal!
Anmeldelser
Eneste "badelandet" på. Flere timers omkrets. Det ble anbefalt å kjøpe på nett da det kunne bli fult. Fellesferie regnet jeg med mye folk, men var så mye mennesker at det var på kanten til forsvarlig. Badevaktene bærte preg av bekymring i øynene da det var så mye mennesker. Barn 12 år + får stor uttelling av sklier og bølgebasseng men barn 0-4 har et minimalistisk badehjørne som er overfylt av folk, gjerne 2 foreldre pr barn All over er det nok ok utenom fellesferien, men er på INGEN måte verdt prisen i fellesferien da de slipper inn alt for mange. Standard: slitent. Bærer preg av lite til ingen investering i inventar og finish. Kommer nok ikke tilbake med det første
Var innom her på tur hjem fra hytta idag. Ringene som i utgangspunktet var tiltenkt sklie inne og ut ble brukt til baderinger ellers inne på badelandet. 0 kø kultur som det er alle andre steder med slike sklier. Ta gir man ringe til neste man i køen når man har sklidd en gang. Her stod det X Antall foreldre å voktet Ringene mens barna drev med andre ting. De ble også brukt som baderinger til små barn hvor foreldre tydeligvis ikke hadde råd til å kjøpe ring til det formålet. 60% av de som stod i kø for å ta skliene var under 7 år. Hvor er vakten som bør passe på dette? De vaktene som satt inne halv sov eller telte hårstrå. Ikke imponert l!!!
Først og fremst: det var alt for fullt her! Det var overfylt av folk, og det akustikken i bygningen er verdens dårligste. Kombinasjon av barn som skriker, bølgemsskiner og vann som plasker, blir en meget høylytt opplevelse. Man måtte rope for å prate med andre. Temperaturen i vannet var relativt greit, så kan ikke klage på den. Boblebadet var overfylt hele tiden, og man måtte virkelig kjempe for å sitte der.
Skuffende med tanke på prisen her. Er nok mer som skjer på sommeren utenfor. Kunne se det var en sklie der bl.a. Men 500,- for datteren min og meg er altfor dyrt. Svarte absolutt ikke til forventingene jeg hadde. Forventet mye mer.
Badet er egnet for barn opp til ca. 12 år. Dete eneste tingene for voksene og eldre barn er fyll med små barn. Jeg har ingenting i mot små barn, men.... Ingen av det ansatte eller foreldre så etter at regler på skiltene blir overhold. Det førte til en del nesten ulykke ved utgangen av skliene. Det er bare en spørsmål av tiden når en voksen havner i full fart i en barn på bunn av sklien. Uteanlegg har vært stengt . Nedsatt prisen for det ? Varsell? Nei. Jeg skal bruke neste gang badet med sklie ved Golcamping for 60,-. Jeg tror du få mer for pengene i sommer.
Tropicana overrasket. Godt utnyttet område med flere basseng for store og små, bølgebasseng og flere sklier. Uteområdet åpner kl 12 også. Håndklær får man med seg inn. Mat og drikke selges selv om det var litt skralt og knapt når vi var der. Ville satset på litt medbrakt. Prismessig som forventet, men laber kvalitet på ei enkel wienerpølse som du nærmest lyssabel for å tygge.
7.juli var uteområdet fortsatt stengt. Ingen opplyste om dette. Full pris for halvparten av tilbudet.. Ikke bra. Temperaturen i rommet og i vannet var overraskende kaldt.
Dette var en nedtur. Dårlig skilta til inngang, kaotisk hvor du skulle henvende deg for billett og lås på skap i garderobe. Personale på hotell og på badeland fikk det til å virke som om vi var mest til bry. Smittevern var ikke godt ivaretatt med tanke på håndsprit. Ellers var det mange oppfordringer til å overholde 1 meter uten at noen fulgte det opp. Badevakt var veldig fraværende, satt bak disken i kiosken den tid vi var der. Bølgemaskin gikk 1 gang på de 2 timene vi brukte der. Isdisken var lite fylt opp selv om pappesker med mer is var godt synlig under. Fulle søppelkasser over hele anlegget. Ellers er badeanlegget hva det alltid har vært.
Besøkte Tropicana som barn i 1993 og når jeg kom tilbake i 2021 var det som å være med i en ekte tidsmaskin. Alt var som i gamle dager. Nedslitt og skittent. Ingen badevakter. Når vi var sulte og bestilte oss lunsj to grillpølser og en panini så tok det 55 minutter før vi omsider fikk den overprisede maten og det var ikke lang kø. Alt i alt en skuffende opplevelse til en latterlig høy pris.
Koselig sted, to morsomme sklier. Skliene ute var ikke åpne når vi var der.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Tropicana Badeland med offentlig transport


Bruket 270 meter
139
301
360
Gol skysstasjon 390 meter
139
301
320
321
330
332
360
361
VY170
VY175
VY51

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler