facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Trosby Super'n

Info

Velkommen til Joker Trosby! Her hos oss finner du alle de varene du trenger til hverdags, og du finner alltid Ukens Joker og andre gode tilbud her hos oss.

Historie

Velkommen til Joker Trosby! Her hos oss finner du alle de varene du trenger til hverdags. Vi har spill fra Norsk Tipping og du finner alltid Ukens Joker og andre gode tilbud her hos oss.

Vi tilbyr tilleggstjenester som tipping og Rikstoto, samt vedsalg, varekjøring og salg av gass. Joker Trosby har også egen kundebrygge. Vi tror på god gammeldags service og her treffer du kjøpmannen likeså gjerne i blant hyllene med varer som bak kassen. Trenger du hjelp til å pakke ned i posene, bære ut i bilen eller er det noen varer du savner i butikken? Ta kontakt så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen som kunde!


Generelt om Joker:
Joker er lokalbutikken som dekker dine behov for daglige forbruksvarer og lokalt etterspurte tjenester.
Merkevaren Joker forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus. Joker er Kjøpmannshusets profilkjede for nærbutikker. Kjeden består av ca 450 lokalbutikker spredt over hele Norge.

Joker – helt i nærheten
Vi tror på god, gammeldags service. - Det eneste vi er usikre på er om den faktisk er gammeldags.
Service er rett og slett ikke hva det en gang var. Unntatt i Joker-butikkene. Vi driver nemlig butikk på gamlemåten. Med kjøpmenn som fyller på varer, står i kassa og hjelper til - helt selv. Med små, lokale butikker som fremdeles er møteplassen i lokalsamfunnet, og der vi kan navnet på de fleste kundene våre, og vet når ungene deres har bursdag.

Joker låta:
http://www.joker.no/Global/JOKERmusikk%20(light).mp3

Joker – enkel og trygg handel
Nærhet, smil og hjelpsomhet er god, gammeldags service. Men vi driver med god, moderne service også. Derfor installerer vi ovner i butikkene våre, slik at du alltid er garantert fersk, nystekt brød. Derfor utvider vi frukt- og grøntavdelingene våre kraftig, slik at du får mango, papaya, cherrytomater og moden avocado like selvfølgelig som epler, salat, blomkål og løk. Derfor har vi Ukens Joker og Ukens Joker garanti, med laveste pris på varer du virkelig bruker mye av.
Og siden vi er lokale servicesentre veldig mange steder, har vi bank i butikk, post i butikk, spill i butikk og mye annet i butikk også. Pluss at vi har frihet til å yte lokal service - enten det er å kjøre varene hjem til folk eller brøyte veien til hytta for kunder som ønsker det.
Det finnes altså butikker som har enda flere varer, enda lavere priser og enda flottere hyller enn oss. Men vi er helt i nærheten!

Varesortimentet er tilpasset det lokale markedet med varer fra lokale leverandører og produsenter.

Egne merkevarer
I våre butikker finner du kjente og etablerte merkevarer som Eldorado, Seidel, Fiskemannen, Slakter`n, Unik, Smart, First Price og Fersk&Ferdig. Dette er produkter med en god kvalitet til en rimelig pris. Egne merkevarer er en viktig del av varesortimentet i våre butikker, men du finner også velkjente merkevarer fra nasjonale leverandører.

Unil AS er ansvarlig for utvikling, innkjøp og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merkevarer. Unil kvalitetssikrer varedeklarasjon, produksjon og import, og er ansvarlig for distribusjon og markedsføring av de produktene som tilbys under egne merkevarer gjennom NorgesGruppens butikker. Les mer om våre egne merkevarer på www.unil.no
(http://www.joker.no/Joker/Om-Joker/)

Adresse: Kjønnøyaveien 7, Trosby, Telemark, Norway
By: Trosby
Rute: Kjønnøyaveien 7


åpningstider

Mandag: 08:00 - 22:00
Tirsdag: 08:00 - 22:00
Onsdag: 08:00 - 22:00
Torsdag: 08:00 - 22:00
Fredag: 08:00 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 22:00
Søndag: 08:00 - 22:00


relaterte søk: trosby super'n konsert, trosby grill og pizza, trosby super'n pizza, joker trosby, trosby pizza, trosby grillen, trosby blomster
Anmeldelser
Flott joker butikk, hyggelig og blid betjening, ryddig og rent. Pent uteområde hvor man kan slappe av med en is, eller en pizza om sommeren. En kjempe flott plass
Flott tettsteds butikk som har det meste pluss litt til. Anbefales et besøk
Alt bra, men det kunne vært flere utsalg av drikke. Blei mye kø.
Knallbra lokalbutikk vi alltid velger når vi er på hytta. Hyggelig personell, bra utvalg hvertfall i sesong og god pizza.
Kjempefin butikk med utrolig dyktige ansatte som virkelig gjør alt de kan for å holde butikken vedlike og kundene fornøyde. Det som trekker ned er at en ansatt går å gjemmer seg på bakrommet når vedkommende er alene i butikken Hadde det ikke vært for at butikken ligger i et lokal miljø der alle kjenner alle kunne du rett og slett gått ut uten og betale.
Kjekk liten butikk. Minner meg litt om en Landhandel for noen år siden. Det sterkeste kortet, er at de har åpent alle dager i året.
Veldig hyggelig og serviceinnstilt personale. Alt etter sesong har butikken et greit utvalg av varer, ferske reker, fersk krabbe m.m. Pizza for takeaway eller spise på stedet, bar/pub og underholdning. Et greit utvalg av planter og blomster også. Viktig å støtte opp om den lokale butikken. Hilsen sommergjest
Glad vi har Trosby Supern som nærbutikk. Øl og pizza om sommeren trekker ikke ned
Et sted med godt utvalg alle dager, dessverre ikke VG om søndager.
En helt grei butikk med bra vareutvalg og hyggelig betjening.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Trosby Super'n med offentlig transport


Trosby kryss 80 meter
459
460
461
501

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler