facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for TRVS

TRVS

Info

Vi vil være den fremtredende organisasjonen som arbeider for å samle tamiler i Norge med deres kulturelle identitet, og veileder dem til å bli ressurssterke og godt integrert i Norge.

Historie

TRVS er den største norske organisasjonen som har spesialisert seg på å ivareta interessene knyttet til tamilske og norsktamilske barn og unge i Norge. Senteret har en rekke aktiviteter som nettopp ivaretar disse interessene. Organisasjonen har blitt bygget opp til det den er i dag ved hjelp av et uttallig antall frivillige ressurser i det tamilske samfunnet.

Adresse: Nedre Rommen 3, 0988 Oslo, Norway
Telefonnummer: 40056574
By: Oslo
Rute: Nedre Rommen 3
Postnummer: 0988


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon TRVS.

Oslo frivillighetstjeneste

åpningstider, plassering. Nedre Rommen 3 kart bykart, satellitt visning. TRVS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på TRVS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om TRVS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler