facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tryggombord.no - Båtførerprøven

Info

BÅTFØRERPRØVEN
EKSPRESSKURS
Alt på 1 dag med Eksamen.
KUN 1290,- + eksamensavgift 744,-
Oslo, Bergen, Drammen, Tønsberg, Narvik, Trondheim, Skien +++


Historie

TRYGGOMBORD tilbyr Båtførerkurs
og SRC/VHF sertifikatet
Vi skal tilby de beste og mest effektive kursene
for å gjøre deg trygg i skjærgården i sommer

Våre profesjonelle instruktører gir deg
Spennende undervisning
Forberedelsesmateriell
Sikkerhetsfokus

Kursholderne har bakgrunn fra Sjøforsvaret og regattaseiling, samt en sterk interesse for båt og sikkerhet på sjøen.

Det er også muligheter for å booke TRYGGOMBORD som kursholdere for
bedrifter og foreninger

Kursene holdes hovedsakelig i Oslo, Tønsberg, Drammen, Bergen, Trondheim og Stavanger.
Eksamen blir gjennomført på kursets siste dag.

Fra kr 1290,- + Eksamensavgift 704,- til Norsk Test

Se gjerne www.tryggombord.no for mer informasjon

Adresse: Ramdalveien 2, Tønsberg, 3128 Nøtterøy
Telefonnummer: +4794137224
By: Nøtterøy
Rute: Ramdalveien 2, Tønsberg
Postnummer: 3128



relaterte søk: Båtførerprøven Porsgrunn, Båtførerprøven på en dag, Båtførerprøven eksamen, Båtførerkurs Bergen, Båtførerprøven Trondheim, Båtførerprøven kurs og eksamen, Båtførerprøven Risør, Båtførerprøven Ålesund
Nærliggende lignende selskaper
Mat og så mye mer Mat og så mye mer 524 meter My chef life , tips and recipes
Teie Kirkes Barnehage Teie Kirkes Barnehage 3 km Teie Kirkes barnehage er en privat barnehage som ligger sentralt på Teie, Nøtterøy. V...
Nakling Entusiasme Nakling Entusiasme 7 km Nakling Entusiasme AS leverer energifylte, praksisnære kurs / foredrag innenfor blant...
Anmeldelser
Styr unna! De setter opp masse ekspresskurs, men avlyser omtrent like mange. Ba om å få pengene tilbake, men det gikk ikke, selv om de virkelig ikke har levert. Har derfor brukt Båtførerappen og tatt prøva som privatist gjennom et annet selskap.
Tok båtførerprøven i Gjøvik med Gjermund Myrvang som instruktør. Kurset varte fra kl 10-14 etterfulgt av eksamen i 60min. Veldig lett-forståelig kurs og flink instruktør! Kan anbefales.
Tok deres lynkurs og båtførerprøven på samme dag. Kurs lederen Hanrik Carho var utrolig flink med å snakke og forklare og jeg forsto alt han sa. Meget hyggelig mann og jeg følte meg 100% fornøyd og tilfredsstilt når dagen var over. Anbefaler på det sterkeste å gå for Tryggombord.no og du skal ta båtførerprøven!
Jeg tok prøven som privatist på slutten av et av kursene. Enkelt og greit og veldig hyggelig instruktør. Sønnen min tok selve kurset og var strålende fornøyd med det. Det er et endagskurs, så jeg anbefaler alle å lese mest mulig på forhånd og bruke kurset til å fylle igjen hullene for å klare prøven.
Jeg var på kurs med Torstein Fagerlund 8. august i Bodø. Bra informasjon i forkant gjør forberedelsene som man får forklart på mail! og knallbra kursholder. Det er mye teori man skal gjennom på én dag, mange tall og detaljer, men det gikk knirkefritt. Instruktøren tok seg god tid til spørsmål og var flink å forklare. Gode tips fikk vi også. Anbefales!
Fantastisk kurs som gikk gjennom alt på en god og grundig måte. Det var lett å følge med, og selve kurset var vel strukturert. Trygg ombord kan absolutt anbefales hvis man vil ta båtførerprøven.
Veldig informativt kurs, med en god underviser. Ikke så vanskelig som man kanskje skulle tro. Tok kurset i Bodø.
Veldig bra Kurs. Om du er gammel nok til ikke å måtte ha kurset så er det lurt å ta det uansett. Lærer masse nyttig som jeg ikke viste fra før
Jeg tok båtførerprøven hos trygg om bord og det var et veldig lærerikt kurs med en veldig flink instruktør. Jeg vil virkelig anbefale trygg om bord viss du har lyst å ta båtførerprøven.
Tok kurs hos trygg ombord og var kjempefornøyd. Kursleder Jørgen Nilsen fremstod som trygg og pedagogisk, han hadde full kontroll selv om det var litt problem med booking av rom. Bra kurs. Anbefales.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Tryggombord.no - Båtførerprøven med offentlig transport


Ramdal nord 50 meter
116A
116B
1533
Ramdal syd 390 meter
116A
116B
1533

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler