facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Trysil Dyreklinikk AS

Trysil Dyreklinikk AS

Info


Veterinærtjeneste på stordyr og smådyr.
Salg av normalfôr og spesialdietter (Hill's, Eukanuba, Specific, Royal Canin), samt rekvisita.
Timebestilling.

Historie

Vi kan dessverre ikke motta spørsmål/konsultasjoner vedrørende ditt kjæledyr på facebook. Skulle det være noe du lurer på eller om du ønsker en time hos oss, vennligst ta kontakt i åpningstiden man-fre 10.00-16.00.

Vi er en moderne dyreklinikk som disponerer avansert utstyr som røntgen, ultralyd og vi har egen laboratorieavdeling.
Smådyrsklinikken har et rom for tannbehandling, operasjonsrom med gassnarkose og overvåkingsutstyr, røntgenrom, samt poliklinikk og mulighet for oppstalling i separat rom.
Vi har også et godt utvalg av normalfôr og spesialdietter, samt rekvisita.

Vi tilbyr også ambulatorisk stordyrpraksis på landbruk og hest. Merk telefontiden som er mellom klokken 07.00-08.00 mandag-fredag med telefon 91171519.



"Trysil Dyreklinikk holder til i Trysil. Med god erfaring og solid kompetanse er vi i stand til å tilby våre kunder unike og gode løsninger. Vi dekker de aller fleste områder innen behandling av kjæledyr og husdyr. Som bedrift er vi opptatt av å ivareta dine behov som kunde, samt utvikle oss selv. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, hvor vi møter enhver utfordring med en positiv holdning.Åpningstider i sommer 2022: man-fre 09.00-16.30 telefontid 09.00-16.00"
Adresse: Vestsidevegen 69, 2420 Trysil
Telefonnummer: 62456300
By: Trysil
Rute: Vestsidevegen 69
Postnummer: 2420


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 16:00
Fredag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: veterinærvakt trysil, veterinær elverum, veterinær vakt trysil, veterinær engerdal, veterinær drevsjø, elverum dyrehospital priser
Anmeldelser
Anbefaler Trysil Dyreklinikk, profesjonell hjelp til våres firbente venner når de trenger det. Har vært der flere ganger med våres 2 Shih Tzu'er, og de får faglig god behandling. Meget hyggelig betjening/dyrleger. Det er ikke noen ulemper at de har greie priser på behandling/konsultasjon.
Veldig bra! Vi ble tatt godt i mot, og ble best om å si fra og oppdatere om hvordan det går med det lille gullet vårt. Vi kommer til å bruke dem igjen, selv om vi bor i Elverum.
Bra utvalg og profesjonelle folk med bra kunnskap
Flinke og hjelpsomme veterinærer. Tror katten vår legger inn en 'liten' skade med vilje, så han får ett besøk her.
Kjempe fornøyd. Bra tannbehandling.
God service og gode priser. Anbefales.
Veldig trivelige folk. Hyggelig å komme dit enten du skal til veterinær eller handle. Fornuftige priser på både behandling og butikkjeder.
Disse som jobber her er virkelig hyggelige og hel topp. Skulle vært mer stjerner som jeg kunne satt på de der
Meget hyggelige og kunnskapsrike veterinærer
Enestående service og svært dyktige veterinærer. Fikk time på kort varsel, og de lappet sammen hunden vår på en skikkelig, effektiv og god måte.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Trysil Dyreklinikk AS med offentlig transport


Mosanden 180 meter
833
Søndre Moen lekeplass 420 meter
150
830
833
835

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler