facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for TUI

Info

Velkommen til TUI Norge! Lik oss i dag og få gode tilbud, spennende nyheter, inspirasjon og hjelp til ferien.

Historie


Retningslinjer for publisering på TUI Norge sin Facebook side:

Velkommen til TUI Norge! Her kan du dele reiseerfaringer, tips, delta i konkurranser, få tilbud på ferier med TUI og stille oss spørsmål.
Vi svarer på spørsmål og hjelper deg mellom kl 08-22 man-fre og kl 09-22 lør-søn.

Vi oppfordrer våre tilhengere til å dele og publisere innlegg på denne Facebook-siden, men vi har noen grunnleggende retningslinjer:

- Vi forbeholder oss retten til å fjerne innhold som vi anser å være upassende, støtende, svertende, tatt helt ut av sammenheng eller i strid med Facebooks erklæring om plikter og rettigheter.

- Poster eller kommentarer fra falske profiler kan bli slettet.

- Personlig informasjon som ligger offentlig (bestillingsnummer, telefonnummer osv ) vil fjernes. Eventuell personlig informasjon bør du sende som direktemelding til oss.

- Vær oppmerksom på at synspunkter og meninger uttrykt av fans på denne siden ikke nødvenigvis representerer TUI sine meninger.

Vi svarer på alle spørsmål som er direkte til oss, så langt de ikke inneholder alvorlige personangrep, trusler, sensitiv informasjon, reklame eller spam.

Vi hjelper deg gjerne dersom du ikke er fornøyd med ferien din, men behandler ikke klager på Facebook. Dersom det er noe du ønsker å klage på kan du sende en mail til reklamasjonsavdelingen vår på [email protected] .

Om oss:
TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet.

TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly Nordic, Nazar og WonderCruises.

TUI het inntil 1. november 2016 Fritidsresor i Sverige, Star Tour i Norge og Danmark og Finnmatkat i Finland. Konsernet har siden 2000 vært en del av konsernet TUI Group, verdens ledende reisekonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over.



"TUI er verdens største reiseaktør med reiser til store deler av verden, enten du ønsker charterferie, weekendtur til en storby, hotell, flybilletter eller cruise. Reiser du alene, med familie, venner eller partneren? Uansett hvem du er, så har TUI en reise for deg! Vi vil svare på spørsmålene dine via telefon kundeservice, TUI-appen, e-post eller i våre sosiale medier-kanaler Facebook og Instagram."
Adresse: Professor Kohts vei 108, 1368 Stabekk
Telefonnummer: +47 671 15 000
By: Stabekk
Rute: Professor Kohts vei 108
Postnummer: 1368


åpningstider

Mandag: 08:00 - 21:00
Tirsdag: 08:00 - 21:00
Onsdag: 08:00 - 21:00
Torsdag: 08:00 - 21:00
Fredag: 08:00 - 21:00
Lørdag: 08:00 - 21:00
Søndag: 08:00 - 21:00


relaterte søk: TUI corona, TUI Min bestilling, TUI restplasser, TUI Ving, TUI reise, TUI kundeservice, TUI sommer 2021, TUI Gran Canaria
Anmeldelser
Elendig kundeservice! Min datter og hennes venninne booket tur og betalte via bankoverførsel. De fikk deretter beskjed om at siden det var så kort tid til avreise 1uke måtte det betales med kort og innbetalt beløp skulle bli tilbakebetalt. Jeg betalte deretter hele beløpet med kort og ingen penger har blitt tilbakebetalt det har nå gått 3 uker. Ringte kundeservice i går og måtte vente 45 minutt før noen tok tlf. Vedkommende jeg snakket med var lite hjelpsom og skulle ta dette videre til økonomiavdeling som skulle komme tilbake snarlig. Har enda ikke fått noen tilbakemelding. Styr unna dette selskapet! Statusoppdatering 7/8-22; enda 3 uker er gått og ingen tilbakemelding er gjort. Dette er rett og slett for dårlig!
Elendig kundeservice! min datter betalte for et 4 stjerners hotell og fikk rom med urin og oppkast over hele sengen og masse maur på gulvet. Hun fikk beskjed om å sove i dette til neste dag. Først to dager etter fikk hun nytt rom. Ingen hjelp til å få nytt sengetøy og ingen hjelp fra guider på stedet. Har nå ventet 12 uker på svar fra reklamasjonsavdelingen. Har purret gjentatte ganger, men det skjer ingenting.
Har hørt så mye negativt ang tilbake betale dårlige kunde behandlinger. Styr unna dette selskapet. Billigere er det heller ikje. Krevde ei venninne ein forhåndsbetaling. Men da reise blei kanselert så har et gått 6 uker å ingenting tilbake!! Folkens!,sånn kan me ikke feriere hæh???
Bestilte direkterute, men måtte mellomlande i dannmark plutselig for å fylle drivstoff, en 5t flytur vart til 7,5t. Litt dårlig beskrivelse av hotellet vi bodde på ang solforrhold og renhold. Eller var det midt på ca, ikkje bra, men heller ikkje dårlig.
Takk og farvel. Maken til useriøst selskap skal du lete lenge etter. Ikke mulig å sjekke inn online, vi med flere klarte heller ikke sjekke inn på automaten på flyplassen. 6 ukers behandlingstid på å få refundert kr 398,- for ikke mottatt setevalg. Ikke velg buss fra flyplass til hotell på LPA gran Canaria. Ventet over 1 time i bussen før vi kjørte, ingen informasjon. Brukte 2 timer på en tur som normalt er 30 minutter Med taxi. Hotell var nedslitt med kloakklukt, kakerlakker, og generelt sur betjening.
Lite villig til å strekke seg for kunder, når du har bestilt reisen din og betalt så kan du ikke forvente at du får hjelp. Siste gang jeg bestiller reise fra tui.
Ikke bra når skule høre hvor mye reise skule koste ,så la reiseleder på røret , uforskammet sier jeg da,har reist og noia reise mange år ,men ikke slik har ikke opplev
Elendig kundeservice. Ekstra utlegg ifm. en ekstra overnatting grunnet flyproblemer. Man kommer ikke i kontakt med de som behandler dette. Har nå gått 3 1/2 uke uten svar. Slike tilfeller burde vel ikke behandles når det dreier seg om direkte kostnader påført kunde grunnet feil på TUI's logistikk?
Tidenes verste kundeservice! Vi har brukt 120.000 kroner på Maldivene tur og alt som kan gå galt er gått galt før turen. Å kontakte kundeservice kan du bare glemme! Er du heldig å komme gjennom skurrer det så mye i telefonen at du knapt hører noe. Dersom du allikevel klarer å formidle det du har på hjertet kan de enten ikke hjelpe deg eller sier de at de skal hjelpe deg og sende bekreftelse på endring. Det skjer garantert ikke!!! STYR UNNA TUI!!!
Svarer ikke på telefon, ei heller mulighet å finne svar på nettet som gjelder reiser med rutefly. Tror det er enklere å bestille fly, hotell og transfer selv.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler