facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tungesvik Bygg As

Tungesvik Bygg As

Info

Tungesvik Bygg AS har erfaring med prosjektering, produksjon og oppsetjing av hytter og hus siden 1974.

Historie

TUNGESVIK-hytten - når du vil realisere hyttedraumen!

Vi har erfaring med prosjektering, produksjon og oppsetjing av hytter sidan 1974.
Dette gjer oss til det naturlege valet for deg som vil realisere draumen - anten det er på fjellet eller ved sjøen.

• Vi bygger på heile Haugaland og på fjellet
• Vi leverer ferdighytter og byggesett
• Vi endrer hyttene etter kundens behov
• Våre tømrerer har lang erfaring
• Prisene er behagelige
• Vi holder god kvalitet, leverer til avtalt tid og transporterer med bil, båt og helikopter.

Du er alltid velkommen til en hytteprat hos oss!



"Tungesvik Bygg AS er et selskap som er lokalisert i Skånevik. Med lang erfaring kan vi tilby våre kunder unik kompetanse og høy kvalitet på arbeidet vi utfører. Vi jobber målrettet for å være best på det vi driver med, med høyt fokus på kundens behov."
Adresse: Leknestangen Industriområde, 5594 Skånevik
Telefonnummer: 53 77 15 40
on.ggyb-kivsegnut@tsop
By: Skånevik
Rute: Leknestangen Industriområde
Postnummer: 5594


åpningstider

Mandag: 07:30 - 15:30
Tirsdag: 07:30 - 15:30
Onsdag: 07:30 - 15:30
Torsdag: 07:30 - 15:30
Fredag: 07:30 - 15:30


relaterte søk: tungesvik hytter, tungesvik prosjekt, tungesvik seljestad, tungesvik trelast skånevik, tungesvik hytto
Nærliggende lignende selskaper
Skånevikfjorden Skånevikfjorden 7 km Skånevikfjorden is a fjord in Norway. The 15km long fjord runs through Etne and Kvinn...
Anmeldelser
Jeg velger å gi Tungesvik Bygg en stjerne fordi behandlingen og servicen jeg har fått av dem er noe av det værste jeg har vært borti! Dem var helt fantastiske før fakturaen ble betalt, men utrolig dårlig på å følge opp feil og mangler i ettertid! Har blitt lovet og lyvet til i over 8måneder og måtte tilbakeholde en ny faktura for å endelig få dem til å fikse noe med taket på hytta som ble utført for nå nærmere ett år siden! Jeg er ikke den som liker å gi dårlig omtale men i dette tilfellet har dem fått flerne sjanser til å kontakte meg å ordne opp men velger heller å gå til angrep mot meg og behandle meg som den store «stygge» ulven! Beklageligvis er dette et firma jeg har opplevd som svært useriøst og lite kundevennlig!
Virket proffe i starten, men tok lang tid å sette igang. Arbeidet som ble utført var ikke tilfredsstillende og de ble sure da jeg konsulterte dette med dem.
Jeg og samboeren min har aldri vært borti en så dårlig behandling som vi har opplevd med dere! Fraråder folk i å bruke dette firmaet!
Veldig fornøyd med det eg har handla og service her
God hjelp og veiledning
Oversatt av Google Gudstjeneste Original God service
Oversatt av Google Gudstjeneste! Original God service!
Kommenter på dette stedet
Alexander Molde
Jeg velger å gi tungesvik bygg en stjerne fordi servicen og behandlingen jeg har fått av dem er den værste jeg har vært borti! De skiftet taket på hytten min og gjorde ikke alt som ble lovet! Det var også en feil ved pipebeslaget som jeg spurte om de kunne fikse opp i! Jeg har nå ventet ca 8 måneder. I den tiden har jeg purret flere ganger og blitt lovet at dette skulle rettes opp i. I ettertid har jeg kjøpt materialer av dem og fått faktura i posten og ettersom de enda ikke hadde ordnet opp pipebeslaget, sa jeg at denne ikke ville bli betalt før de fikset det som dem hadde lovet! Jeg understrekte også at en kompensasjon på grunn av ventetid og unødvendige telefonsamtaler var ønskelig for å gjøre det godt igjen! Nå sier dere at pipebeslaget er fikset men at dere ikke ønsket å kompensere for noe og de beskrev meg som en dårlig kunde som de skulle snakke dårligt om til alle firmaene i Skånevik og Etne samtidig som jeg aldri var velkommen til å bruke dem igjen! Etter mye om og men så endret de mening og sa at jeg kunne få en kompensasjon alikevell! Men nå når dere truer meg med å si mye negativt om meg til alle dere kjenner i skånevik så ønsker jeg ikke kompensasjon og foretrekker heller å fortelle hvordan jeg har blitt behandlet av dere! Jeg sa at den eneste måten dere kan ordne opp nå er ved å ringe og beklage for oppførselen deres. Det eneste jeg ble respondert med av han som driver dette firmaet var at dere skulle politianmelde meg for å være en dårlig kunde og at dere skulle sette advokat på saken dersom jeg våget å gi dere dårlig omtale på sosiale kanaler! Noe som jeg mener er alvorlige trussler. Behandlingen jeg har fått av dere er helt uvirkelig og userisøst. Jeg fraråder folk på det sterkeste å bruke dette firmaet!
Eli Anne Karlsen
Jeg og samboeren min har aldri vært borti en så dårlig behandling som vi har opplevd med dere! Fraråder folk i å bruke dette firmaet!

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler