facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Turnor Impex As

Turnor Impex As

Info

Salg og service av Storkjøkkenutstyr

Historie

På nettsiden vår finner du et utvalg av produktene Turnor Storkjøkken kan tilby innen storkjøkkenutstyr. Alt fra kjøleskap, fryseskap, griller, frityrer, vannbad, oppvaskmaskiner, pizzaovner, til rustfrie benker m.m. Produktene finnes i flere varianter og med forskjellige løsninger.

Vår oppgave

Cooking Equipment Wholesaler, Sales, Service and Installation for Catering Equipment

Etikett

Turnor Impex AS

Produkter

Storkjøkkenutstyr. Alt fra kjøleskap, fryseskap, griller, frityrer, vannbad, oppvaskmaskiner, pizzaovner, til rustfrie benker m.m. Produktene finnes i flere varianter og med forskjellige løsninger.

Adresse: Jerikoveien 18, 1067 Oslo, Norway
Telefonnummer: 4790702074
on.ronrut@tsop
By: Oslo
Rute: Jerikoveien 18
Postnummer: 1067


åpningstider

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 16:00


relaterte søk: brukt storkjøkkenutstyr oslo, industrikjøkken, brukt storkjøkken oslo, storkjøkken kjøleskap, storkjøkken torggata oslo, gps storkjøkken, gt storkjøkken, storkjøkken bergen
Anmeldelser
Dårlig service, dårlig opplevelse og dårlig evne til å selge sine produkter. Blir fort fornærmet når man stiller spørsmål. Som resultat, kansellerte jeg bestillingen.
Er medlem av pizzagruppen på facebook, og Turnor har et fantastisk utvalg for en pizzafrelst person. Masse pizza utstyr og veldig fine priser, det ble også gitt veldig god kunde service da jeg sleit med å finne en ting, da kom en serviceteknikker bort og hjalp meg selv om det ikke egentlig er hans jobb, det er over forventet av kundeservice og jeg er veldig imponert. Isa var også hjelpsom, og trenger jeg mer pizza utstyr så vet jeg hvor jeg skal ta veien.
Meget gode priser og spesielt Isa er veldig service innstilt og pålitelig.
Elendig erfaring med dem. Levere varer som ikke funker og sendte selv deres tekniker som ikke klarte å fikser problemet heller. Måtte levere tilbake varer og fikk kun 50% pris tilbake pga at varer var blitt tatt i bruk : Hadde avtalt på forhånd å levere tilbake hvis den ikke funker Hvordan kunne man finne ut om at ting ikke funker hvis man ikke pakker opp og tar i bruk??? Aldri mer der!!!
Meget god service! Bestilte et fryserom på fredag, de kom og monterte det på lørdag allerede, og vi hadde det i bruk fra søndag. Hyggelige folk.
God service, godt utvalg av varer, god kvalitet og lett med retur og bytte av varer.
Vi har kjøpt alt inventar til vognen vårt. Vi er veldig fornøyd med leveransen. De har ordnet med leasing og frakt. Alt kom fram uten skade. De sender over hele landet trur jeg.
Du finner kanskje alt profesjonelt kjøkkenutstyr til din restaurant på Turnor Impex AS Storkjøkken i Oslo. Veldig gode og hjelpsomme mennesker som kjører selskapet. Bare utrolig service
Hyggelige ansatte som hjelper deg med alt du trenger. God pris til god vare og veldig gode varer.
Utrolig bra varer og kundeservice! Anbefales på det sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Turnor Impex As.

Oslo restaurantgrossist

åpningstider, plassering. Jerikoveien 18 kart bykart, satellitt visning. Turnor Impex As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Turnor Impex As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Turnor Impex As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Mathallen Oslo Mathallen Oslo 8 km Er mylder av lokal og internasjonal mat/ råvarer og retter til alle anledninger og ga...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler