facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tveito Maskin AS

Tveito Maskin AS

Info

Entreprenørvirksomhet, verksteddrift og produksjon, transport, grustak, handel, skogsdrift, konsulenttjenester, m.m.

Historie

I 1952 gjorde Steinar Tveito alvor av drømmen om å sette bein under eget firma. Det startet meget beskjedent da han 2. juli hentet en David Brown traktor påmontert slåmaskin i Oslo, og kjørte den etter veien tilbake til Lunde. I begynnelsen var det oppgaver for landbruk som var viktigst; pløying, harving og skurtresking om sommeren og brøyting og tømmerkjøring om vinteren. I 1953 ble den første hydrauliske gravemaskinen innkjøpt, og oppdrag med graving for drenering, vann, avløp og tomter ble en del av virksomheten. I 1957 gikk også broren inn i firmaet som medeier, og bedriften fikk navnet Tveito Maskinstasjon. Samtidig ble oppdragene utvidet til å omfatte sprenging, masseflytting, og vegbygging. Bedriften var et personlig firma frem til 1985, da det ble omdannet til aksjeselskap med navnet Tveito Maskin AS.

Da firmaet ble omdannet til aksjeselskap i 1985 var eierne Steinar Tveito og Sigrid Tveito, og fra 1987 ble Bjørn Vidar Nesheim ansatt som daglig leder.
Han kom i 1978 fra statkraft, og var frem til 1987 ansatt som anleggsleder i firmaet. I 1996 var det duket for et generasjonsskifte, og firmaet ble solgt med like store andeler til Bjørg Tveito Lundefaret, Arvid Tveito og Bjørn Vidar Nesheim.

Rundt årsskiftet 2014-15 ble alle aksjene solgt til Solheim Lie AS, som eies 50/50 Erlend Solheim og Hallgeir Lie. Begge har lang historie i firmaet, henholdsvis 17 og 15 år.
Hallgeir Lie er nå daglig leder, og Erlend Solheim prosjektleder.



"Siden etableringen i 1952 har vi satt vår signatur en rekke store og viktige prosjekter i Telemark. Vi har en lang erfaring og unik fagkompetanse.Vi utfører alt innen veg-, vann- og avløpsektoren,graving, planering, fjellsprengning og betongarbeid. Vi har i dag 32 godt kvalifiserte ansatte, med svært allsidig bakgrunn.Vår styrke som leverandør er pålitelighet og høy kvalitet, presis leveringstid og allsidig kompetanse. Hos oss er kvalitet, sikkerhet og service en selvfølge."
Adresse: Strengenvegen 38, 3825 Lunde, Telemark
Telefonnummer: 35946900
on.niksam-otievt@riegllah
By: Lunde
Rute: Strengenvegen 38
Postnummer: 3825



relaterte søk: Tveito Maskin solgt
Nærliggende lignende selskaper
Lunde handelsforening Lunde handelsforening 577 meter På denne siden finner du informasjon i forkant av arrangementer. Du vil også få infor...
Polina1 Polina1 1 km VELKOMMEN TIL POLINA1 ...
Pollen Entreprenør A/S Pollen Entreprenør A/S 5 km Er et lite entreprenør firma, som driver med det meste innen betong og tømrer arbeid ...
Anmeldelser
Hyggelig firma.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler