facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for TwiceTea Norge

TwiceTea Norge

Info

TwiceTea selger neste generasjon innen te! Laget av hele teblader og ekte frukt og urter får du utrolig te på 3 sekunder!

Adresse:
Telefonnummer: 93096354
By: Oslo


Anmeldelser
God aroma og smak. Går kjemperaskt å lage. Tekrystaller fra twicetea anbefales.
Smakfull te, har smakt på to varienter - sitron og hibiskus. Terningkast 6.
Fantastisk god te i veldig smart forpakning! Kjøpte en pakke twice tea for å ha med på telttur og elsker konseptet. Tar helt seriøst 2 sekunder å lage ferdig med varmt vann og smaker mye mer enn vanlig te. Kan anbefales på det sterkeste!:
Veldig god te som smaker naturlig og potent! Var først veldig skeptisk til "hurtigte", men det smaker mye bedre enn vanlig pulverte. I varme dager lager jeg iste med disse inni en termoflaske, funker utmerket :
Utrolig god te! Anbefaler Sweet & Spicy og Lemon Rask måte å få i seg sunn og god te, uten noe søl med teposer.
Veldig god te. Enkelt og greit å bruke på for eksempel kontoret eller tur. Var litt skeptisk til "ferdig-te", men ble veldig positivt overrasket.
Veldig fornøyd med denne teen! Var skeptisk til instant te, men denne overbeviste meg. Smakte veldig naturlig. Likte spesielt godt den med sitronsmak :
Var opprinnelig skeptisk til pulver te, men smakte overraskende naturlig og godt! Pluss at du slipper trekketid og søl med teposer! Anbefales
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon TwiceTea Norge.

Oslo lokal bedrift

åpningstider, plassering. TwiceTea Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på TwiceTea Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om TwiceTea Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler