facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Twin Thunder

Twin Thunder

Info

TwinThunder AS er autorisert forhandler Indian og Victory motorsykler samt Polaris ATV. Vi selger også brukte Harley-Davidson motorsykler. EagleRider MC utleie og turer.

Historie

Om Twin Thunder AS:
I Lyngdal i Vest-Agder finner du en stor spesialforretning for amerikanske motorsykler. På 2000 kvadratmeter gulvplass har vi et enormt varesortiment med motorsykler, deler, utstyr, motorsykkelklær og gaveartikler. Stort godkjent motorsykkel verksted og Dyno testbenk. Vinterlagring av motorsykler.

Fra april 2014 ble vi autorisert forhandler av Indian motorsykler, Victory motorsykler og Polaris ATV. I 2015 ble vi forhandler for EBR (Erik Buell Racing) sportsmotorsykler, men EBR ble dessverre avviklet før vi kom i gang.

Twin Tunder etablerer i 2017 franchie avtale med verdens største motorsykkelutleiefirma EagleRider.

Vi på Twin Thunder har vært med å skrive motorsykkelhistorie tidligere ved å levere over 5000 Harley-Davidson i Norge, vi introduserte Buell i det norske markedet og nå ønsker vi å være med å skape enda et kapittel. Twin Thunder går en ny spennede tid i møte med Indian Motorcycle fra Polaris og EagleRider mcutleie og turer.

Om oss:
Gunnar (deleier) med ansvar for salg og delelager. Bias (deleier) og ansvarlig på motorsykkelverkstedet. Magne (deleier) og ansvarlig leder. Alle har lang bakgrunn fra tidligere Harley-Davidson Norge AS og motorsykler forøvrig.

Finn Twin Thunder:
Vi holder til i tidligere Harley-Davidson Norge AS sine lokaler på Kvavik industriområde i Lyngdal. Sørlandsperlen Lyngdal ligger på Norges sydspiss, ved E-39 mellom Stavanger og Kristiansand. Når du kommer til Lyngdal tar du av på riksvei 43 mot Farsund. Du kjører forbi Lyngdal sentrum, når du kommer til Gumpens Auto bilforretning på høyre side av veien tar du av til høyre til Kvavik Camping. følg Stamsøyveien videre innover og ta så tredje vei til høyre og neste til venstre så kan du ikke unngå å se oss. Stikk innom - vi setter pris på ditt besøk!

Overnatte?
Harley-Riders MC stiller sitt klubbhus til disposisjon. Huset ligger vegg i vegg med vår butikk. Forhåndsavtale må gjøres. Les mer om betingelsene på Harley-Riders nettsider.




Produkter

Indian motorsykler
Victory motorsykler
Polaris ATV
Harley-Davidson motorsykler (brukte)
EagleRider MC utleie

Adresse: Sandveien 12, 4580 Lyngdal, Norway
Telefonnummer: 38331111
on.rednuhtniwt@tsop
By: Lyngdal
Rute: Sandveien 12
Postnummer: 4580


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag: 11:00 - 14:00


relaterte søk: polaris lyngdal, harley verksted, mc lyngdal
Nærliggende lignende selskaper
thansen.no thansen.no 4 km Kjøpte takboks inkl. montering hos Thansen i Lyngdal. Monteringen tok 1 time+ og baks...
Joker Kvås Joker Kvås 14 km Joker før, Butikken nå Her har de greie på service! Som hytteturist kunne jeg ikke bl...
Hagehytte Hagehytte 14 km Vi har et bredt utvalg av grillhytter, lysthus, stamper, hagehytter, hundehus, saunae...
Anmeldelser
Anbefales ikke. De var ikke interesert i å hjelpe meg å finne ut hvorfor min atv brant. Fordi P-Lindberg var leverandør av dem og de ville ikke sette relasjonen i fare.
Veldig god og smooth prosess da jeg kjøpte min Indian sykkel her.
Et fantastisk sted her kan du handle eller få fikset mc din og du kan overnatte og super god service. Dette er et sted med en stor gjestfrihet og flotte rom til overnatting mot en billig billig penge eller om du kommer med bobil. Anbefales
Kjempeservice på verksted og butikk kan anbefalles
Bra butikk, flinke folk og veeeldig bra service
Ryddig og mye stæsh, innehaver lot meg stå i kassa. Han ville hellere spise brødskiver i en sofa, jeg lot varene ligg i kassa og reiste ;-
Alltid koselig og være der, om du skal kjøpe noe eller bare for å få en god kopp kaffe.
Like god service som det alltid har vært Har væet kunde der snart i 30 år.
En innholdsrik Indian forhandler med alt av utstyr, bekledning, deler, verksted, vinterlagring av MC og mye mere. Twin Thunder selger også ATV.
Alltid hjelpsom. å ikke en ting som ikke kan ordnes eller få hjelp til. Anbefaler
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler