facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tyssedal Hotel & Restaurant

Tyssedal Hotel & Restaurant

Info

Tyssedal Hotel is a magnificent building from 1913, built in “Art Nuveau” style. The hotel is the nearest hotel to "Trolltunga".

Adresse: Gamle Oddaveg 3, 5770 Tyssedal, Hordaland, Norway
Telefonnummer: + 4753640000
By: Tyssedal
Rute: Gamle Oddaveg 3
Postnummer: 5770


Anmeldelser
Hotell ligger med fin utsikt mot vann og fjell. Små rom med bare seng. Litt for høy pris.Rom: 3/5
Et fantastisk hotell i gammel stil med mystiske malerier. Jeg forstår ikke hvorfor det er så mange negative anmeldelser Rom: Flat Aktiviteter i nærheten: Trolltunga Mat og drikke: Frokosten var normal, men kaffen var deilig
Ble veldig godt mottatt ved ankomst. Hyggelig personale og trivelig atmosfære. Dette er et eldre hotell og et godt utgangspunkt for de som skal opp til bl.a Trolltunga. Det ligger like ved fabrikken i Tyssedal så de som ikke liker industri og det bråket som kommer derfra bør kanskje søke lenger ut i fjorden for overnatting. For oss spilte det ingen rolle. Tyssedal og Odda er et industriområde men samtidig vakkert. Badene så ut for å være relativt nye og trekker opp. At overmadrassen så ut for å leve sitt eget liv og flytte seg etter eget ønske kan lett fikses ved å legge et litt større laken på sengen for å holde den på plass. Frokosten var bra og jeg har tidligere spist god mat i restauranten her. Prisen er akseptabel selv om alt innen overnatting i Norge har blitt alt for dyrt. Jeg anbefaler hotellet om man ikke er hårsår for litt fabrikkstøy. Man kan også velge rom uten havutsikt som sikkert er litt roligere. Alt i alt en god opplevelse og jeg kommer sikkert tilbake en annen gang. Aktiviteter i nærheten: Tur til Trolltunga og nær Folgefonna. Kort vei til en mengde turmuligheter. Odda oser av historie. Mat og drikke: Spiste kun frokost og den var god med bra utvaøg Interessante detaljer: Masse flotte malerier.
Flott Hotel med mye sjarm, utsikt over fjorden, kort vei til til Trolltunga og mat som er bra nok for både kongen og dronningen. Betjeningen er meget hyggelig Kongen hadde visstnok reinsdyr carpaccio her. Dette var et godt valg da det var utsøkt! Anbefales høyt hvis man har tenkt seg til Trolltunga med bil og trenger et sted å samle kreftene.
Tyssedal hotell har en vakker beliggenhet blant høye fjell og fjord, men det var ingen utsikt fra rommet jeg bodde på. Det er kort kjøreavstand opp til Skjeggedal dersom du skal gå til Trolltunga! Rommet var ok, med helt greie senger - men puten var ubehagelig. Personalet var hyggelig og hjelpsom. Men jeg kan ikke gi noen stjerner for maten, den er ikke til å anbefale. UTROLIG dyr, dårlig og den så ikke ut da den ble servert. De hadde dynket all maten med saus. Og jeg tvinget i meg halvparten etter å ha gått 28km / 43.000 skritt tur/retur Trolltunga. For jeg var selvsagt sulten. Men klarte ikke å spise opp maten.. Men hvitvinen var god!
Vi hadde et fint opphold en helg i september. Rene rom og god middag og frokost. Hotellet har lader for elbil som løste problemet vårt med opptatte ladestasjoner i Odda og omegn. Vi kommer helt sikkert tilbake igjen.
DONT GO THERE!!! Overprisa og elendig mat. Når man betaler så mye så må man forvente litt standard. Middagen var elendig. Steken så ut som den hadde dødd i ørken. Viskelær kjøtt. Ulekker mat. Kylling i en saus som var helt fra en bøtte virka det som. Alfor mye saus som gjordet att maten ble uspiselig. På dette hotellet er det ikke noe form for yrkestolthet og lagt flid i noe som helst. Bildene er missvisende av hotellet man ser på nettet. Tvn på rommet virka ikke. Sa ifra. Gikk en time før han kom og prøvde å fikse det. Uten hell. Påsto att det virka på 2 andre rom. Noe jeg absolutt ikke trur på. Spar kr og dra andre steder. Servicen var heller ikke no særlig heller. Fortjener minus 100 stjerner.
Very nice staff. The dinner was excellent, fre Hyggelig betjening. Maten får en egen hyllest, utsøkt og vakker med nydelige råvarer. Kokken skal ha all ros!Rom: 3/5
Nedslitte rom og dårlig rengjøring både på soverom og i dusjen. Rommene lukter merkelig. Vurderte sterkt å reise videre om vi hadde funnet noe annet i nærheten. Maten i hotellets restaurant er i tillegg grovt overpriset. Tørr filet mignon, lunken mat og dårlig oppfølging av betjeningen hvor ingen behersker norsk.
Hotellet i seg selv var fint. Ikke heis i mellom etasjenegreit å vite når man booker. Nesten ikke trykk i dusjen. Det vekslet ekstremt mellom varmt og kaldt. Brant meg noen ganger, siden det gikk fra ISKALDT til kokvarmt. Rommet var vendt mot industriområdet. Så det var mye støy. Kunne ikke ha vinduet oppe. Ble derfor varmt inne på rommet. Skikkelig kjipt! Ekstra kjipt når det var tjukke vinterdyner i sengene. Renholdet var forsåvidt ok. Fant noen hår på badet bare. Frokosten var nedtur. Ingen bacon eller yoghurt.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tyssedal Hotel & Restaurant.

Tyssedal reiseselskap

åpningstider, plassering. Gamle Oddaveg 3 tyssedal hotell kart bykart, satellitt visning. Tyssedal Hotel & Restaurant adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tyssedal Hotel & Restaurant. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tyssedal Hotel & Restaurant med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Tyssedal Hotell Tyssedal Hotell 0 meter Hotell ligger med fin utsikt mot vann og fjell. Små rom med bare seng. Litt for høy p...
Villatrolltunga Villatrolltunga 4 km Villatrolltunga er en "villa" fra 1905. Den har tre soverom med hver sine bad og dusj...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler