facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tysvær Skrekkfest

Tysvær Skrekkfest

Info

Tysvær skrekkfest blir arrangert av Tysvær kino 26.-28.10 2018 for sjuende gang. Tysvær kino ligger i Aksdal.

Historie

Tysvær skrekkfest blir arrangert av Tysvær kino i slutten av oktober. Ein eksklusiv skrekkfilmkveld med premierer, førpremierer og ekslusive visninger av filmer som ikkje får kinodistribusjon. Samarbeid med Haugesund Filmlubb og Ramaskrik.
15 års aldersgrense på dei fleste av filmene. NB: mange av titlene er med original tale uten norsk tekst (men eventuelt med engelsk tekst). Det vil bli både sal av enkeltbilletter og pass , totalt ca 20 titler i 2 saler å velge mellom.

Samarbeid med Ramaskrik og Haugesund Filmklubb. Kort vei til billig overnatting på Aksdal motell (gåavstand til Tysvær kino).

Adresse: Aksdalsvegen 157, 5570 Tysvær
Telefonnummer: 52757500
By: Tysvær
Rute: Aksdalsvegen 157
Postnummer: 5570



relaterte søk: tysværtunet, tysvær kino sommerkino
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tysvær Skrekkfest.

Tysvær film

åpningstider, plassering. Aksdalsvegen 157 tysvær festival kart bykart, satellitt visning. Tysvær Skrekkfest adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tysvær Skrekkfest. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tysvær Skrekkfest med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Tysværtunet Kulturhus Tysværtunet Kulturhus 9 meter Svært fint arrangement til 30 årsmarkeringen i dag. Særlig kjekt med Olav Nygaards ma...
Tysvær Kino Tysvær Kino 12 meter Tysvær kino
Tysværtunet Tysværtunet 12 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler