facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tysværtunet badehall

Adresse: Aksdalsvegen 157, 5570 Tysvær
Telefonnummer: 52757510
By: Tysvær
Rute: Aksdalsvegen 157
Postnummer: 5570



relaterte søk: Tysværtunet kulturhus, Tysværtunet kino, Tysværtunet Kafe, Tysværtunet kulturhus program, Tysværtunet badeanlegg stengt, Tysværtunet badebursdag, Årskort Tysværtunet, Tysværtunet bibliotek
Anmeldelser
Flott anlegg. Når Haraldshallen nå er stengt, er det fint å kunne ta morgensvømmingen i Aksdal, selv om det bare er en gang i uken. Savner badstuen.
Flott anlegg og hyggelige badevakter! Veldig bra at dette flotte badeanlegget holder åpent, og at coronasikkerheten er ivaretatt med automatisering av inn og utgang! All honnør til Tysvær kommune og de som jobber i og med svømmeanlegget!
Går på kvelds bading klokka åtte hver Onsdag. Kjører fra Haugesund til Aksdal. Tysværtunet er best.
Fantastisk plass med nyoppussede garderober
Meget hyggelig sted for barn og voksne.
Veldig hyggelige folk som jobber her. Rene dusjer og garderober. Ikke alt for mye folk på en gang. Herlig med mulighet for morgen svømming på onsdagene, synd dette kun er 1 gang i uken.
Veldig fint anlegg. Litt kjedelig at d bare er en kasse å betale i. Idag va den ene kassen itillegg litt ødelagt så vi jeg og min sønn på 10måneder var en av de som sto i kø i ca 25min. Vi valgte selv å bli stående såklart, men det hadde hjulpet med mulighet for å ha to på sånne dager.
Det er ett greit badeanlegg, men det er for fullt til tider. Det burde også skaffes flere stoler /grinder til å ha småbarn i når foreldrene dusjer.
bra tempratur i vannet, stupeanlegget er veldig bra! Utrolig kjekkt for familien
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tysværtunet badehall.

Tysvær offentlig svømmehall

åpningstider, plassering. Aksdalsvegen 157 kart bykart, satellitt visning. Tysværtunet badehall adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tysværtunet badehall. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tysværtunet badehall med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Tysværtunet Badehall Tysværtunet Badehall 1 meter Flott anlegg. Når Haraldshallen nå er stengt, er det fint å kunne ta morgensvømmingen...
Tysværtunet Kulturhus Tysværtunet Kulturhus 9 meter Svært fint arrangement til 30 årsmarkeringen i dag. Særlig kjekt med Olav Nygaards ma...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler