facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for U-Go

U-Go

Info

Ha en aktiv reisevei!

Historie

Ha en aktiv reisevei!

Adresse: Oslo, Norway
By: Oslo


Anmeldelser
Gikk veldig bra
Flott universitet med fantastiske og dyktige ansatte. Spennende prosjekter og verdensledende innen forskning.
Dette er ikke bare et universitet, men en liten by.. i en Norsk sammenheng. Her er det bibliotek, cafeer, restauranter, dagligvarebutikk, akademika hvor du får kjøpt studiebøker og det som er relevant, og mye mer.
Veldig bra
Utrolig fint sted! Under min tid her har jeg lært mye. Har tross alt blitt en norsk spesialist i radiologi, overlege og professor emeritus. Her finner du det beste universitet i landet. Anbefales på det beste!
Holdt på her siden 2015, har per nå mistet 13 iq poeng. Meget hyggelig, men blir inte klok
er ikke gammel nok ennå;
Bra skole og fint område.
Elskverdig miljø og bygninger som oppdateres når det trengs, i lag med studier for store og små. Videre også relaterte butikker sentralt plassert.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon U-Go.

Oslo organisasjon

åpningstider, plassering. U-Go adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på U-Go. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om U-Go med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler