facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for UHM PILATES

UHM PILATES

Info

Jeg er sertifisert UHM pilates instruktør. Tok utdannelsen i Oslo i 2008.

Historie

UHM® er en metode som har blitt utviklet av Tina Hessel i 16 år. Metoden er basert på anatomi og hvordan hjernen og kroppen oppfatter ord, stemme, farger, øvelsessekvenser og rytme.

Hva er årsaken til at disse tingene er viktige? Vi ønsker å gjøre varige forandringer hos de som kommer å trener hos oss. Det gjør vi, når vi bruker alle elementene i metoden.

Hvilke forandringer kan man forvente seg når man trener etter denne metoden i kombinasjon med Pilates sine øvelser?

Man kan forvente seg at den som trener vil få:

øket kroppsbevissthet
bedre pust
mindre muskelspenninger
lengre muskler
sterkere muskler
bedre kroppsholdning
øket energi
øket glede
øket selvbevissthet
øket åndelig bevissthet
lavere blodtrykk
selvregulering av serotonin nivået
selvregulering av cortisol nivået

De som kommer til treningen, har ikke lyst å slutte. Alle sier at de blir avhengige. Dette har å gjøre med at den spesielle pusten som UHM® Pilatestreningen bruker, vil påvirke hjernebølge hastigheten på en slik måte at man etter noen få pust vil være nede på det som kalles for alfa hjernebølge nivå. Dette nivået er vi mennesker på når vi dagdrømmer og når vi mediterer. Etter treningen vil du føle deg gjennomtrent, rolig og at du har fått mer energi. Det er hele hemmeligheten med selve instruksjonsmetodikken.

Med andre ord er dette ikke bare at man prøver å lære seg noen øvelser, da kunne man like gjerne ha kjøpt en video og prøvd å ”ape etter” bevegelsene og instruksjonene.
PILATES UHM® er nøye med å være tro mot Joseph Hubertus Pilates sine øvelser.

Via ord , rytme , stemme , fargesystem, visualiseringer og pust stimuleres nervesystemet til å oppfatte raskt og yte maksimalt – hver gang , som fører til fysiske og mentale positive forandringer. Gjennom anatomikunnskap kan man være spesifikk i instruksjonen.

De som kommer og trener PILATES UHM® er mellom 17 og 79 år gamle. Det er blandete klasser , dvs. alle aldre og begge kjønnDe som kommer til treningen er personer som utgangspunktet er spreke og ønsker å trene , eller andre som har plager et eller annet sted i kroppen. Alle kjenner treningen på forskjellig måte ut fra at alle har sin individuelle kropp å forholde seg til. Alle vil få resultater. Det er det som er kraften bak UHM® systemet. Din kropp er utgangspunktet.

Adresse: Lyngblomen 1, 4362 Vigrestad
Telefonnummer: 92641423
moc.liamtoh@datselgufenirt
By: Vigrestad
Rute: Lyngblomen 1
Postnummer: 4362


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler