facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for UiA Colab

UiA Colab

Info

UiA CoLAB er et kreativt læringssenter for samskaping og sosial innovasjon. Vi samler mennesker på tvers av fag og organisasjoner for å finne innovative løsninger på samfunnsutfordringer.

Adresse:
Telefonnummer: 0047 970 97 368
By: Kristiansand


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag: 09:00 - 16:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag: 09:00 - 16:00
Fredag: 09:00 - 16:00

Anmeldelser
Greit nok universitetet på sett og vis men litt for mange farger
Vidar moen er uia sin beste driftstekniker.
Stor skole med fasiliteter for de fleste utdanninger. Har en stor og god kantine i tillegg ha en bokhandel med greie priser.
Jeg var her på kurs hos "Senter for yrkesfag og opplæring i arbeidslivet" Her er det bare å gi 5 stjerner. Alt var bra, kurset, maten, parkering for bilen, stedet og infrastrukturen.
Gikk her som elev og jeg vil si at læreren jeg hadde var uprofesjonelle og rett å slett dårlige til å få elevene sine til å forstå oppgaver. Endte opp med å droppe ut pga mye sosiale grunner og depresjoner. Men den tida jeg hadde her var helt passe. Jeg syns maten i katina var utrolig bra, Skolen er utrolig ren og pen, Bibloteket var rolig og pent. hadde sikkert gått her igjen. Men syns lærerene jeg hadde var uproffe og jeg syns de burde virkelig bli bedre å gi beskjeder og oppgave beskrivelser så ikke så mange stryker.
Jeg var veldig fornøyd med en del av mine lærere, om litt lite undervisning. Desverre var det ikke et godt miljø, med mye mobbing og inntriger.
Dersom en elev blir utsatt for mobbing ved denne skolen og melder fra om problemet vil skolen automatisk ta den største gruppens parti, fordi "så mange" kan vel ikke ta feil. Vel er det ikke akkurat slik mobbing ofte fungerer, en blir angrepet av mange? At skolen følger denne logikken sjokkerer meg. Til informasjon for de som måtte trenge det.
Flott universitet, dyktige forelesere, godt faglig nivå. Godt studentmiljø
Svært høyt nivå på forelesere og gode fasiliteter. Men maten i kantinen er for dyr.
hvordan kan jeg få opptak til University of Agder
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon UiA Colab.

Kristiansand lokal tjeneste

åpningstider, plassering. UiA Colab adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på UiA Colab. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om UiA Colab med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler