facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for UiO : HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus

UiO : HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus

Info

HumSam-biblioteket er Norges største fag- og forskningsbibliotek. Vi har nesten 1000 studieplasser, en av Norges største boksamlinger, og det du trenger av e-ressurser innen humaniora og samfunnsvitenskap. Du finner oss midt på campus på Blindern.

Historie

HumSam-biblioteket dekker fagområdene innen humaniora, samfunnsvitenskap, utdanningsvitenskap og teologi. Biblioteket har en av Norges største boksamlinger. Her finner du det aller nyeste, det aller eldste, sjeldne samlinger og aktuell studie- og forskningslitteratur.
HumSam-biblioteket er en avdeling av Universitetsbiblioteket i Oslo.

Arbeidsplasser:
I biblioteket har du tilgang til gruppearbeidsplasser, leseplasser, datamaskiner, kopi- og utskriftmuligheter.

Hjelp:
Du kan få søkehjelp og veiledning fra en av våre bibliotekarer eller fagreferenter. Biblioteket tilbyr også kurs og opplæring i bruk av biblioteket, Oria og fagdatabaser.

University of Oslo Library - Library of Humanities and Social Sciences
Address: P.O.Box 1009 Blindern, 0315 Oslo
Visiting address: Georg Sverdrups house, Moltke Moes vei 39, Blindern, Oslo
Telephone: +47 22 84 40 50
For general enquiries: [email protected]

Founded in 1811 the library is the largest academic library in Norway.
More information: http://www.ub.uio.no/english/


Adresse: Moltke Moes vei 39, Blindern, 0851 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22 84 40 50
By: Oslo
Rute: Moltke Moes vei 39, Blindern
Postnummer: 0851


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 12:00


relaterte søk: georg sverdrups hus åpningstider, ifi bibliotek åpningstider, oria uio, uio åpningstider, universitetsbiblioteket solli, orias uio, linken georg sverdrups hus, realfagsbiblioteket
Anmeldelser
Universitetetsbibliotekets bygning, Georg Sverdrups hus, er ved siden av operaen et av Oslos viktigste signalbygg i nyere tid. En arkitektonisk perle utvendig og innvendig. Som bibliotek er det også i verdensklasse, med stort utvalg av faglitteratur, hjelpsomme og kunnskapsrike ansatte og ny teknologi. Mange gode leseplasser og kollokvierom.
Fantastisk sted for å studere og for å finne vanskelig å finne boker. Assistanse er snill og løser demesteav problemer på sprengt. De som ikke løses straks de kommer til å ha den fikset i løpet av dager. Du kan bestille fra hvor som helst i verden og få boka levert hos dem. Strålende!
Absolutt favorittstedet å lese på Blindern. Stort og lyst område, mange kollokvierom, leseplasser og gruppebord. Det er også et stort pluss at det er egne «telefonbokser» så man kan svare på en samtale uten å forstyrre andre eller å måtte gå helt ut. Det er lett å finne frem på biblioteket og alt er godt markert.
HumSam Bibiblioteket det er fin plass og har flere lesesaler,leseplasser i Blindern.
Sjuke bøker, stille og mye plass
Kjempe fint lokale, enkle systemer og gode åpningstider :
Så fint og rolig plass å studere.
Flott bibliotek med en stor mengde bøker!
Finner ikke sitteplasser ofte
Hyggelige ansatte og fint lokale.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til UiO : HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus med offentlig transport


Blindern 310 meter
4
5
Universitetet Blindern 400 meter
17
18
John Colletts plass 470 meter
17
18

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon UiO : HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus. Moltke Moes vei 39, Blindern kart bykart, satellitt visning. UiO : HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på UiO : HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om UiO : HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler