facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for UKM Kongsvinger 2018 - 3. februar

UKM Kongsvinger 2018 - 3. februar

Info

UKM Kongsvinger

Historie

UKM Kongsvinger 2018
Påmeldingsfrist: 21. januar 2018

Mønstringsdag:
Lørdag 3. februar
Utstilling åpner kl 15.30
Forestilling kl 16.00

Hvem kan delta?
Alle ungdommer under 20 år kan melde seg på lokalmønstringen i sin kommmune/bydel – og alle får være med. Det er ikke uvanlig å delta i flere lokalmønstringer, f.eks. hvis man går på skole i en annen kommune, eller en gruppe har medlemmer fra flere kommuner.

Påmelding skjer via UKMs internettsider. www.ukm.no

Det er ingen begrensning i genre eller utrykksform for deltagerne – alt er lov. I Kongsvinger er nedre aldersgrense 10 år.

Hva vinner man i UKM?
Hvert år deles det ut noen stipender i samarbeid med COOP, men det er ingen premiering i vanlig forstand. Deltagerene i UKM får oppleve å stå på en scene, eller få utstilt arbeidene sine i et galleri. Dette er en unik mulighet for den uorganiserte delen av ungdomskulturen til å vise seg frem.

Den andre viktige belønningen er å møte andre ungdommer som også driver med kreative uttrykksformer. På denne måten fungerer UKM som en møteplass på tvers av genre, alder og bosted, og bidrar til inspirasjon for mer skapende arbeid blant ungdommen selv.

Hva er målet med UKM?
Målet med UKM er å stimulere og synliggjøre ungdommens kreativitet og kunstneriske utvikling, ved å gi ungdommer mulighet til å vise fram seg og sin kulturaktivitet. Vi skal gjøre ungdomskulturen synlig i samfunnet og vise ungdomskulturens bredde og kvalitet for allmenheten.

Vi skal skape respekt, forståelse og kontakt mellom ulike genrer, stimulere ungdommens egne initiativ og interesse for medvirkning og fungere som en arbeidsmetode for å fremme ungdomskulturen på lokalt, regionalt, nasjonalt og nordisk nivå.

Ved kommune- og fylkesmønstringene tar man ut deltagere til neste nivå. Denne utvelgelsen foretas av en jury. På tross av dette er det likevel ikke en konkurranse i vanlig forstand. Juryenes vekt på at de som blir tatt ut best mulig skal speile den lokale (eller regionale) mangfoldet. Det er altså ikke nødvendigvis alltid de kvalitetsmessig beste utøverne som går videre. På landsmønstringen deles det ut en del stipender i samarbeid med COOP.

Adresse: Teatergata 2, 2212 Kongsvinger
Telefonnummer: 90691563
By: Kongsvinger
Rute: Teatergata 2
Postnummer: 2212


Nærliggende lignende selskaper
Rådhus-Teatret Rådhus-Teatret 4 meter Litt utdatert da det kommer til interiør, men veldig romslig sal og god lyd & bil...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler