facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ulefoss Gjestebrygge

Ulefoss Gjestebrygge

Info

Sommeråpen kafe med enkle retter og salg av øl og vin.



"Nedlagt"
Adresse: Ulefoss, 3830 Ulefoss, Telemark, Norway
Telefonnummer: 45512711
moc.liamtoh@grebllejk-tunk
By: Ulefoss
Rute: Ulefoss
Postnummer: 3830


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 21:00
Søndag: 10:00 - 21:00

Anmeldelser
Ikke la dere lure av det forlokkende badelandet, ja- det er fint å bade her men dette er faktisk den verste gjestehavnen vi har sett. Det ligger søppel rundt om kring på anlegget som ikke blir ryddet. Og ølbokser og ølglass fra natten De arrangerte karaoke og sjenking på restaurante/cafeen helt frem til 02:30 tiden med fyll og bråk selv om det stod skilter rundt om at det skulle være rolig etter kl 23. Vi følte oss ikke særlig trygge da stadig overberusede folk vandret rundt anlegget og båtene hele natten og barna slet med å få sove i alt bråket. Maten var overpriset og toalettene var tilgriset og ikke særlig rene. Vi og alle rundt oss reiste etter 1 døgn
Vær obs på svømmekløe dersom det har vært høye temperaturer over tid. Tørk godt ikke lufttørk og dusj like etter. Flott vannpark med ulike sklier og hinder. Får utdelt redningsvest som må benyttes ute på vannparken. Langgrunt og veldig grumsete bunn.
Jeg og Kjell hadde det fint, koselig, bra, godt, hyggelig.Gode pølse å brød der.selger is der, brus og vann der nå i sommer, kunn i sommer tiden tror jeg. Kan kjøre en tur ditt, se ut på vannet der, doene er renslige, fine. Men kunn åpne i sommer tror jeg.Kanskje over høst kanskje. Kan sykkle turer der, kan gå en tur der, kan jogge der.Å kanskje kan fiske der å kanskje.Å kan kanskje ha pikk nikk der å som er romanisk, vanlig greier. Kan ta med venner ditt, familie der, kjennte der å ukjennte der oxo. Jeg har vært der endel mange ganger vetdu. Det første med Bjørn,Sylvia og barna, flere ganger med Kjell dit å. Å det er fint, koselig der. Flott, nydelig,vakkert,skjønnt natur,utsikt der. Å blommster å grønne trær, gress der, plass til bobiler,telter, kobicamp i sommer. Men vet ikke hva det koster om noen eller flere skal overnatte der.Jeg tror det er benker der enda som kan sitte på.Eller så kae de rydda det vekk vetdu... Fra Synnøve..
Kjempe fin plass og super service og god mat på tintins best! Kan anbefales
Har alltid hatt lyst å stoppe her, da jeg passerer i jobbsammenheng en del ganger i året. Stanset på vei til sommerferie i år, ungene gledet seg til å bade på sandstranden, og vi var ganske sultne. Det tok ikke lang tid for sulten å forsvinne og kvalmen tok over. Sandstranden er totalt nedbæsjet av hunder, her snakker vi hundrevis av bæsjer spredd rundt i strandkanten. Forferdelig motbydelig sted, og det er vel ganske unødvendig å nevne at vi var snare med å kjøre videre til neste kafe/ spisested. Vi stopper ALDRI i Ulefoss igjen.
Supert, gratis "badeverden" ute i vannet. Gratis utlån av obligatorisk flytevest.
Ingen vegetarutvalg, fikk rett og slett ikke noe mat. Fantes ingen alternativer. Vi spurte: så da har dere ikke noe vi kan spise? Nei, sa hun som jobbet der. Så vi måtte dra sultne videre. Alternativer for vegetarianere: Ingen alternativer, og ingen forslag på hvor man skal få seg mat istedet.
Gøy for barna med leker i vannet. Gratis utlån av redningsvester. Karaoke på kvelden var humor.
Enkelt, men koselig serveringssted med fokus på asiatiske retter. Phillipinsk karri er noe av det beste jeg har smakt, anbefales på det varmeste. Sitteplasser ute på benker, og plasser under tak i et stort hagetelt. Enkel adkomst med både bil og båt.
Mange fine båter som kommer innom og overnatter før de drar videre opp eller ned kanalen, eller de drar til Akkerhaugen og Notodden
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ulefoss Gjestebrygge.

Ulefoss kafeteria

åpningstider, plassering. Ulefoss ulefoss spisested kart bykart, satellitt visning. Ulefoss Gjestebrygge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ulefoss Gjestebrygge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ulefoss Gjestebrygge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Nome vgs avd Søve Kantine Nome vgs avd Søve Kantine 1 km Har et oldebarn som går på skolen der. Hun er veldig hesteinteressert. Vi kjørte henn...
Café Slusa Café Slusa 3 km Meget god mat laget med kjærlighet. Raske og dyktige servitører og kokker.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler