facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ullern Trening

Info

Ullern Trening

Historie

Ullern Trening ligger i Silurveien 2 og er et komplett treningssenter med god beliggenhet, topp apparater og treningsrom.



"Lokalt forankret treningssenter med fokus på høy kvalitet innen utstyr, tjenester og service. ullern trening åpnet i september 2015, i helt nytt bygg i Silurveien 2. Velkommen til lyse og moderne lokaler."
Adresse: Silurveien 2, 0380 Oslo, Norway
Telefonnummer: 401 01 030
By: Oslo
Rute: Silurveien 2
Postnummer: 0380


åpningstider

Mandag: 05:15 - 22:00
Tirsdag: 05:15 - 22:00
Onsdag: 05:15 - 22:00
Torsdag: 05:15 - 22:00
Fredag: 05:15 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 19:00
Søndag: 08:00 - 19:00


relaterte søk: ullern trening åpningstider mai, sats elixia, ullern trening åpningstider julen, trening barnepass, yoga ullern
Anmeldelser
Dagens utgave av spinning var strålende og kreativ! Inspirerende og flotte instruktører som struttet av energi og glede! Klart det smittet! 90 min gikk som en røyk! Noe godt etter en hard trening smakte nydelig! All ære! Tusen takk!
Lyst og åpent lokale, veldig hyggelig og imøtekommende personale! Et godt og variert utvalg av apparater og gruppetimer. Veldig glad for at jeg byttet treningssenter til Ullern Trening for over 1 år siden Veldig fornøyd!
Flott sted. Fantastiske treningsapparater og god atmosfære.
Dyktige og hyggelige instruktører, gode lokaler, inkluderende og godt sosialt miljø. Hva mer kan du vente deg?
Veldig fint og nytt treningssenter med hyggelige ansatte. Savner litt flere sett med manualer og mer fleksible åpningstider.
Treningssenteret for alle! Veldig imøtekommen og trivelig betjening og trenere. Godt sammensatt tilbud av gruppetimer i flotte, moderne lokaler.
Et flott senter, dyktige instruktører og PT’’ er. Stortrives, anbefales på det varmeste
Fantastiske lokaler, hyggelig betjening og mye bra utstyr. Ullern trening er et bra sted for å trene.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler