facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ullernlåven Antikk & Shabby Chic

Info

Ullernlåven

Historie

En av Norges største låver som er fyldt med spennende interiør og møbler med sjel. Alt fra rocka retro til blonder, antikk og shabby chic. Masse gode ideer og kreativt gjenbruk. Som å komme inn i et museum hvor alt er til salgs. Rett og slett et eldorado for samlere og alle som er ute etter noe spesielt. I grisehuskafeen Einars Binge serverer tante Irene jemmelaget ertesuppe, rømmevafler eller krumkake med is og bær til kaffen. Velkommen innom til en magisk opplevelse. Nå er hele låven pyntet til jul.



"Norges største og kuleste gjenbrukslåve. Vi ønsker velkommen til skattejakt og koselige helgeopplevelser i en unik atmosfære med nydelige salgsutstillinger fra forskjellige tidsepoker. Gaver, interiør, møbler, pynt og samlesaker. Nytt og gammelt i skjønn forening."
Adresse: Sundvn 1, 2100 Skarnes
Telefonnummer: 91693959
on.gl@tsop
By: Skarnes
Rute: Sundvn 1
Postnummer: 2100



relaterte søk: ullernlåven brukt og antikk, ullern gård oslo, ullernlåven jul, ullernlåven lager, bruktbutikk skarnes, antikk og brukt hedmark, shabby chic møbler på nett, bruktlåven
Anmeldelser
Koselig bare og gå her, nostalgisk og innbydende atmosfære med den triveligste lille kafé med god mat. Innehaverene er imøtekommende, hjelpsomme og tar gjerne en liten prat å du finner garantert noe som passer i ditt hjem her, det bugner med godbiter fra mange epoker og i førjulstiden MÅ man bare ta en tur, for en stemning.
Et innholdsrikt og eventyrlig morsomt sted! Anbefales på det varmeste
Koselig sted med gammelt og nytt
Altid hyggelig å ta en tur innom her
Blitt et favorittsted. Utrolig koselig å bare gå rundt å titte. En veldig koselig kafé. Vi sitter rundt store gamle spisebord med stoler, eller i dyyype salonger. Duker, lysestaker, små dekorasjoner på alle bord. Fører deg direkte 100 - 150 år tilbake. MÅÅÅ. PRØVES. Åpningstider: Lørdag og søndag fra 12.00 til 17.00.
Veldig fint sted å gå på oppdagelsesferd blant nytt og gammelt! Vi kommer tilbake igjen når vi har bedre tid!
Et liten eventyr av snurrepipperier og antikviteter om hverandre. Anbefales!
Masse spennende for alle! Finner alltid noe bra her, så går aldri tomhendt hjem
Mye fint å se, men kassadama bør ta et smile/høflighetskurs
Meget bra å lagre møbler på, tørt og fint uten udyr hehe
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Ullernlåven Antikk & Shabby Chic med offentlig transport


Ullern gård 90 meter
7152
723
Antona 410 meter
Antona 430 meter
7152
723
Antona 460 meter
723
Bruneset 500 meter
7152
723

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler