facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Under

Under
Adresse: Bålyveien 48 , Lindesnes 4521, NO
By: Lindesnes
Rute: Bålyveien 48
Postnummer: 4521



relaterte søk: Under Lindesnes pris, Restaurant Under vann pris, Undersjøisk restaurant, Under restaurant Michelin, Under pris, Restaurant Under vann Oslo, Kleskode Under restaurant, Under Restaurant preise
Anmeldelser
Hit har jeg drømt om å komme siden jeg leste om at den skulle bygges. Etter 4-5 mnd med reservasjon og enda mer pandemi før det, var det endelig vår tur. Det er en opplevelse. Men om den er verd prisen tviler jeg enda på. Maten er mer kunst en mat. Fikk 18 ørsmå retter. Noen gode, noen ikke fult så gode. Var ikke så smaksopplevelse som jeg hadde håpet på. Fikk ikke den wow! følelsen som da min onkel engang åpnet en kråkebolle nedi fjera med kniven sin og skrapet fram rognen og sa, prøv å smak. Hadde også litt problemer som så mange andre har påpekt og forstå hva kelneren sa pågrunn av språkproblemer og munnbind. Vinpakken var magisk. Og jeg har nok drukket en av de beste champagnene jeg har smakt til nesten 1000kr for to glass og cognac som er eldre en meg selv, som også var som eksplosjon av edle smaker. Men at det kommer en kelner springende når jeg mister servietten eller bytter tallerken min for at jeg var uheldig å miste en dråpe på den er nok ikke helt min stil. Det er så unorsk. Og jeg blir på grensen til utilpass. Og må passe ekstra på at jeg ikke søler. Vet ikke hvor mye av prisen jeg betaler for å nedbetale selve bygget, men det er nok en god del. Og det synes jeg det er verd. Helt amazing å drikke seg brisen under havet med et fantastisk vindu ut til fisken og en annen verden. Men når du dagen etter, litt hangover sjekker kontoen og ser at du og fruen kunne spist 280 cheeseburgere på mcd eller reist til syden en uke med allinclusive for samme prisen, så får du en liten bismak. Men uansett så er det en opplevelse som jeg ikke vil glemme og må anbefale.
En opplevelse, på flere måter! God, spennende og spesiell mat - god drikke, og en synkronisert service og kjempeutsikt. Verdt et besøk!
Fantastisk lokale. Vertskapet var svært hyggelige. Le chef var hyggelig og dyktig. Hvordan han har kommer frem til den menyen fremstår som en gåte. Imponerende. 17 retter og 10 viner. Ikke mye av det jeg vil klare å gjenskape på mitt eget kjøkken. Smakene som fremkom i de ulike rettene var ulike varianter av hav, hav og atter hav. Det høres monotont ut, men var absolutt variert. Mye av det som ble servert så ut som noe annet. Dette er mat for de spesielt interesserte. Vinpakken kunne nok ha vært bedre skrudd sammen. Flere røde viner, mer klassiske viner, mindre orange viner og cider. Prisen på måltidet; ikke et spørsmål du trenger svar på. Vil jeg dra dit på nytt? Ikke på en stund.
Fantastisk opplevelse gjennom 16 retter under vann. Stort pluss for halv vinpakke ettersom vi vanligvis opplever at det kan bli mye vin med ordinær pakke. Hadde satt pris på norsk presentasjon av rettene, eller menyen liggende på bordet. Noen av servitørene hadde aksent som gjorde det vanskelig å følge med. Utrolig hyggelig velkomst av hun som jobbet ved inngangen/garderoben! Anbefales på det varmeste.
Fantastisk konsept, men prisen står ikke i forhold til maten. Vil vel ikke anbefale å spise her. Føler vel det var bortkasta penger. Veldig stressede servitører. Snakket dårlig engelsk og ingen snakket norsk.
Veldig kul opplevelse med maten og lokasjonen, men servicen skulle vært utrolig mange hakk bedre. Virket som servitørene hatet jobb sin, var ingen smil å få fra majoriteten av de. Det verste av det hele var at han som serverte oss vin fra Portugal himlet med øynene når han gikk fra bordet. Enten hatet han jobben sin eller så var det noe annet, men servicen ha ga var ekstremt dårlig. Når han forklarte de ulike vinene han skulle servere var han helt monoton og var helt tom i blinket, virket virkelig som han hatet det han gjorde. Skikkelig synd at de har så dårlige serviceinnstilte servitører når man betaler såpass mye for å være der.
Under, lokalet er det i seg selv. Vakkert, innbydende og noe helt for seg selv. Vi fikk bord rett ved vinduet og hadde magisk utsikt hele måltidet. Servicen er uformell, men vennlig og maten toppklasse. Absolutt verdt en reise! Husk å book bord før du drar...
Det kan ikke bli noe annet en 5 stjerner. Vi fikk 18 retter med med kunstverk. Vinpakken inneholdt 10 forskjellige viner og japansk sake. Beliggenheten under vann, omgivelsene og hele restauranten er en opplevelse. Det er bare to-manns bord nærmest glasset. Er man 4 personer som vi var så sitter man litt lenger bak i lokalet. Fantastisk service. For hver gang man for eksempel går på toalettet så får du ny tøyserviett. Servitørene og sommelier forteller om hver enkelt rett med stor kunnskap, lidenskap og innlevelse. Maten kommer uten lange pauser. Vi ble sittende til bord i over 4 timer men tiden gikk fort. Men…. Hvis det er noe jeg savnet så var det litt mere smak på maten, og de store smakseksplosjonene, og samspillet mellom mat og vin som jeg har opplevd andre steder. Maur var derimot spennende og morsomt innslag i et par av rettene. Det er mye rene smaker, fantastisk kvalitet, men jeg fikk ikke de store smaksopplevelsene som jeg hadde forventet. For en mat og vinpakke må du ut med i overkant av kr 4.000.-
For en fantastisk unik opplevelse, spennende smaker og et minne for livet!
Restaurant Under har plass til 40 gjester på åtte runde bord. Dette er en ubegripelig dyr restaurant - du må ut med 2 250 kroner for maten og 1 450 kroner for vinen eller 850 kroner for juicen. Det er bare mat og drikke! Åpnet offisielt 2. april 2019. Ryktet om at det er utsolgt i årevis, er bare tull - det er ALLTID ledige bord. Alt annet er en myte de prøver å bygge oppmerksomhet på. Husk - at du ikke må besøke restauranten på tom mage - da vil du gå gørrsulten ut igjen, for her er det 15 bitte, bitte små retter. PS - viss du forventer et yrende marint dyreliv, er vel det nærmeste du kommer ei sjøstjerne og et blåskjell - hva annet er det å forvente på fem meters dyp og med en kunstig anlagt hvit skjellsandbunn?
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Under.

Lindesnes restauranter

åpningstider, plassering. Bålyveien 48 kart bykart, satellitt visning. Under adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Under. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Under med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler