facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for UNDLI

UNDLI

Info

Undli er en arena for permakultur, skånsom og eksperimentelle landbruks-metoder, økologi og bygningsvern, og selvfølgelig kurs, workshops og markeder!

Historie

Undli er en arena for permakultur, skånsom og eksperimentelle landbruks-metoder, økologi og bygningsvern, og selvfølgelig kurs, workshops og markeder!

Vår oppgave

Undli kurs og kulturgård har som formål å arrangere kurs, seminarer og andre former for møter, som vil fokusere på å fremme gamle og alternative håndverksteknikker, kunnskap om dyrking og høsting, konservering samt kunnskap om bærekraftig bruk (nytte) og sameksistens med naturen.

Etikett

Foreningens navn er Undli Kursgård og Kulturgård, og ble stiftet den 21.03.2017
Formålet er å arrangere kurs, seminarer og andre former for møter, som vil fokusere på å fremme gamle og alternative håndtverksteknikker, kunnskap om dyrking og høsting, konservering, samt kunnskap om bærekraftig bruk (nytte) og sameksistens med naturen.

Adresse: Etnedalsvegen 2715, 2890 Etnedalen, Oppland, Norway
Telefonnummer: +47 61121202
moc.liamg@mrafildnu
By: Etnedalen
Rute: Etnedalsvegen 2715
Postnummer: 2890


Nærliggende lignende selskaper
Breie Breie 15 km Gård i Valdres med kjøttproduksjon på den bevaringsverdige norske storferasen dølafe,...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler