facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ungdomsgruppa Tromsø politistasjon

Ungdomsgruppa Tromsø politistasjon

Info

Politiet i Tromsø har ei egen ungdomsgruppe som i utgangspunktet jobber med ungdom under 18 år.

Historie

Ungdomsgruppa består av seks politibetjenter som har jobbet innenfor flere fagfelt i politiet før vi startet å jobbe med ungdom. Vi er både menn og kvinner, og alle har selv familie med barn i ulike aldre.

Vi kommer fra ulike deler av landet og flere av oss har jobbet i andre politidistrikt før vi kom til Tromsø politistasjon.



Ungdomsgruppa er underlagt Ordensseksjon som ledes av politioverbetjent Hans Martin Moen. Ordensseksjon er den seksjon som har patruljebiler og som kommer når noen har behov for hjelp av politiet.



U18 ledes av politioverbetjent Anita Hermandsen. Etterforskningsleder er politiførstebetjent Per Arve Aas og de andre politibetjentene er Ingerlin Saura, Håkon Breilid, Yngvild Svensby og Kenneth Helberg.



Kontaktinfo:

Sentralbord politihuset 02800 eller 777

Akutt 112



Anita Hermandsen - [email protected]

Per Arve Aas - [email protected]

Ingerlin Saura - [email protected]

Håkon Breilid - [email protected]

Yngvild Svensby - [email protected]

Kenneth Helberg - [email protected]



Ungdomsgruppa blir også kalt U18, og det er fordi målgruppen vår først og fremst er ungdom under 18 år. Vi jobber med straffesaker og i det forebyggende sporet.



En straffesak der gjerningsperson er under 18 år blir som hovedregel etterforsket av oss. Vi tar mange avhør og har alltid en forebyggende tanke bak det vi gjør både gjennom etterforskningsfasen og i de saker det blir en straffereaksjon. I dag har vi flere ulike straffereaksjoner vi kan benytte for å drive oppfølging av ungdom som har behov for det og vi samarbeider med mange instanser for at ungdom skal få den best mulige oppfølgingen.



Sosial Medisinsk senter og U18 har et formalisert samarbeid gjennom rustesting som alternativ straffereaksjon, men vi kan også be bekymrede foreldre ta kontakt med SMS direkte for oppfølging av en ungdom som ruser seg og som ikke er under oppfølging av politiet.



Konfliktrådet er helt sentral når det gjelder straffegjennomføring. Straffereaksjonene ungdomsoppfølging og ungdomsstraff forvaltes av dem og ungdomskoordinator Elisabeth Holthe er den som holder de ulike oppfølginsteam i gang. Konfliktrådet gjennomfører også tilrettelagte møter i saker der det er behov for at partene snakker sammen. U18 deltar i alle oppfølgingsteam og i de tilrettelagte møtene der det er hensiktsmessig.



Tverrfaglig samarbeid er helt nødvendig for å nå frem og for å gi de ungdommene og familiene vi jobber med god tilrettelegging. Det er etablert samarbeid med Tromsø kommune på flere nivå. Overordnet er samarbeidet formalisert gjennom SLT (SLT-samordne lokale kriminalitetsforebyggende tiltak) og via politiråd hvor både byens politikere og ledelsen ved politistasjon møtes årlig. SLT-koordinator Bjarne Woll en sentral samarbeidsaktør for U18 og utdanningsavdelingen, barneverntjenesten, utekontakten og Tvibit er viktig. Vi har flere faste møter med alle representert på både barne- og ungdomsskoler i løpet av skoleåret. Tidlig innsats er helt avgjørende for å kunne forebygge uheldig utvikling. Barnevernvakta er samlokalisert med oss på Politihuset.



Tromsø ungdomssenter og Aleris Ungplan er barneverninstitusjoner i Tromsø som gjør en viktig jobb med å ivareta og gi omsorg til sårbare ungdommer fra hele landet. Bufetat og Fylkesmann er samarbeidspartnere i forhold til disse institusjonene og ungdommene, og det er viktig å ha gode strategier sammen.



I tillegg til det som er nevnt holder vi foredrag for elever om konsekvenser ved bruk alkohol, narkotika, vold, sex, tyveri, bruk av sosiale media med mere. Vi deltar også på foreldremøter og holder foredrag om de samme temaene. Når noen melder bekymring i forhold til en ungdom kan vi gjennomføre en bekymringssamtale. En bekymringssamtale er et samtaleverktøy som er utviklet for å bedre komme i dialog med ungdom.



Det er svært givende og utfordrende og jobbe med barn og ungdom og vi bryr oss om hver og en av de vi er i kontakt med og vi vil være med å gjøre en forskjell.

Adresse: Stakkevollvegen 9, 9010 Tromsø, Norway
Telefonnummer: 77 79 60 00
By: Tromsø
Rute: Stakkevollvegen 9
Postnummer: 9010



relaterte søk: tromsø politistasjon åpningstider, finnsnes politi, troms politidistrikt harstad, politimester tromsø, tromsø politikammer våpen, hittegodsauksjon tromsø 2018, troms politidistrikt pass, harstad politistasjon
Anmeldelser
Når man får bot på nesten 5000, uten varsel, på flyttebil for å flytte ut av leiligheten etter å ha sent varsel til kommunen, da er det dårlig da. I tillegg blokkerte politibilen veibanen ved å ikke kjøre inntil engang eller stå nær flyttebilen, så andre må stoppe opp i motsatt kjørefelt når de kjørte rundt for de kunne ikke se politibilen. Dette lagde kø når de før fint klarte å kjøre rundt flyttebilen tidligere og kunne skapt farlige situasjoner og seriøse ulykker. Skaper farlig hindring i trafikken og er lite til hjelp. Forferdelig dårlig.
Svare ikke på tlf i åpnings tider.
Elendig kundeservice!! Skulle ordne pass, hadde alle papirer i orden men fikk ikke ordne allikavel. Damen var sur og gretten. Ringte inn litt senere å forklarte at jeg har alt i orden, da hadde plutselig ikke den sure dama nektet meg å ordne pass.
Fullstendig udugelig. Prøver å finne en eller annen betjent som kan hjelpe men dører er låst og ingen å se
Helt håpløst. Venter i3år forsatt har ikke fått time å hos dem. Elendighet. For 3 år siden så var ei ustabil dame å knuste på bilen min, jeg har anmeldt og har betalt egenandel for å fikse di skadene. Politiet ringte meg etter 2år og flytta timen min. Nu det har gådd 3år og forsatt har ikke hørt noe som helst fra dem.
Elendig tvers igjennom. Ingen svar på telefon, ingen svar på mail og ingen hjelp å få i noen rettninger. Eneste de er gode på er å kaste fulle folk i arresten. Skam for byen.
Hadde ikke bestilt overnatting her, men ble raskt innkvartert. Slunkent møblement på rommet. Relativt strenge husregler. Ellers var de relativt fleksibel på utsjekking, fikk ingen matservering. Gir ekstra poeng for gratis transport fra sentrum.
Ingen info på hjemmesiden, ingen som svarer i telefon. Sett av cirka en halv arbeidsdag for å få snakke med noen i skranken. Husk matpakke.
Utrulig dårlig kundeservice når man ringer å skal spørre om ting, legger på før man får snakket ferdig, om det er noe mere man lurer på må man jo ringe opp mellom hvært spørsmål
Ikke spesielt romslig, maten var drytech militære feltrasjoner for en dag, tre ganger daglig, ensformig. Relativt uhyggelig betjening. Gir en stjerne. Men pen gymsal.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Ungdomsgruppa Tromsø politistasjon med offentlig transport


Lærfabrikken 40 meter
33
34
42
425
X27
Erik Vangbergs gate 200 meter
72
Hansjordnesbukta 250 meter
33
34
42
425
X27
Rektor Horsts gate 260 meter
72
Arneberg 280 meter
33
34
42
425
X27

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ungdomsgruppa Tromsø politistasjon.

Tromsø statlig organisasjon

åpningstider, plassering. Stakkevollvegen 9 tromsø politimyndighet kart bykart, satellitt visning. Ungdomsgruppa Tromsø politistasjon adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ungdomsgruppa Tromsø politistasjon. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ungdomsgruppa Tromsø politistasjon med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Politiet i Troms - Troms politidistrikt Politiet i Troms - Troms politidistrikt 22 meter Velkommen til Troms politidistrikt på Facebook. Her kan du spørre oss om råd, få vei...
Hålogaland lagmannsrett Hålogaland lagmannsrett 607 meter Hålogaland Lagmannsrett har en telefonsvarer som sier at de åpner kl. 08:00, men oppr...
Nord-Troms tingrett Nord-Troms tingrett 612 meter Tinghuset, fin arkitektur.
Statens vegvesen i Tromsø Statens vegvesen i Tromsø 652 meter Pleier stort sett å få god hjelp og møte hyggelige ansatte. Åpningstider som tatt fra...
NKP Tromsø NKP Tromsø 852 meter Troms og Finnmark Distrikt av Norges Kommunistiske Parti
NAV Tolketjenesten Troms og Finnmark NAV Tolketjenesten Troms og Finnmark 945 meter Tolketjenesten er en offentlig tjeneste som tilbyr tegnspråk- og skrivetolking, samt ...
Innovasjon Norge Arktis Innovasjon Norge Arktis 1 km Vi skal ved hjelp av innovasjon, internasjonalisering og profilering bidra til å skap...
Rådhuset Rådhuset 1 km Fantastisk god kundevennlig mottakelse og hyggelig møte!
Elev- og lærlingombudet i Troms Elev- og lærlingombudet i Troms 2 km Elev- og lærlingombudet i Troms passer på at elever og lærlingers rettigheter i vider...
Mobbeombudet i Troms Mobbeombudet i Troms 2 km Mobbeombudet jobber for at barn og ungdom i Troms fylke skal ha et trygt og godt barn...
Norwegian Polar Institute Norwegian Polar Institute 2 km Veldig fin bygning.
Fylkesmannen i Troms og Finnmark Fylkesmannen i Troms og Finnmark 2 km Et sammensurium av tlf helvete for å få tak i folk i disse såkalte tlf tider mellom 1...
Senter for hav og Arktis Senter for hav og Arktis 2 km Senter for hav og Arktis skal styrke kunnskapen om den blå økonomien i nord, og bidra...
Framsenteret Framsenteret 2 km Kjempefint bygg!
Norsk Polarinstitutt Norsk Polarinstitutt 2 km Veldig fin bygning.
BarentsWatch BarentsWatch 2 km Gjennom BarentsWatch samarbeider offentlige etater og forskningsinstitusjoner om å sa...
Medikamentfritt Behandlingstilbud UNN Tromsø Medikamentfritt Behandlingstilbud UNN Tromsø... 2 km Denne siden er for alle som er interessert i å følge med på utviklingen av Medikament...
Vivat selvmordsforebygging Vivat selvmordsforebygging 2 km Vivat selvmordsforebygging tilbyr kursene Førstehjelp ved selvmordsfare, FriskOpp og ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler