facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ungdomslaget Utheim

Ungdomslaget Utheim

Info

Fra stiftelsen i 1912 fram til i dag har ungdomslaget arrangert teaterforestillinger, revy og andre kulturarrangementer.

Historie

Ungdomslaget Utheim ble stiftet i 1912. Laget har vært og er en viktig kulturbærer i lokalsamfunnet. Fra stiftelsen i 1912 fram til i dag har ungdomslaget arrangert teaterforestillinger, revy og andre kulturarrangementer. Laget er også bygdas velforening og arbeider for trivsel og bolyst. Ungdomslaget Utheim står som eier av den nyrenoverte Kårvåghallen.

Historie:
De første årene var ungdomslaget en møteplass der ungdommer tok opp samfunnsaktuelle tema. Ungdomslaget innehar en unik kulturskatt ved at det er tatt vare på gamle protokoller og lagsavisa Argus.

Fra 1912 til 1948 var det gammelskolen som var Ungdomslaget Utheims forsamlingslokale. I 1950 ble «skytterhallen» tatt i bruk som møteplass for ungdomslaget. Den gjennomgikk en stor renovering og utbygging i 1972. Etter å ha huset mange arrangementer og mye trivsel gikk Kårvåghallen sliten inn i nytt årtusen. Planarbeidet for renovering ble satt i gang og ved hjelp av dyktige ildsjeler og rause bygdefolk sto en nyrenovert Kårvåghall ferdig til jul 2016. Ungdomslaget Utheim står som stolt eier av Kårvåghallen som er klar til å bli benyttet.

Aktiviteter:
• Utleie av Kårvåghallen.
• Revygruppa har et langt teater og revyhistorie.
• Barnelaget har lange tradisjon med å arrangere karneval, drama, småstjerner, leikarring, tumlelek.
• Loppemarked arrangeres jevnlig.

Produkter

Utleie av festlokale til store og små begivenheter

Adresse: Grindhaugveien 41, 6532 Averøy
Telefonnummer: 91619934
moc.liamg@nellahgavrakeiel
By: Averøy
Rute: Grindhaugveien 41
Postnummer: 6532


Nærliggende lignende selskaper
Barnelaget ved UL Utheim Barnelaget ved UL Utheim 5 meter Barnelaget ved UL UTHEIM. Her kommer informasjon om aktiviteter gjennom barnelaget. V...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler