facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ungdomslos i Østensjø bydel

Info

Ungdomslosen ønsker å støtte, hjelpe og motivere ungdommer som sliter med å fullføre skolen.

Historie

En ungdomslos skal hjelpe ungdommer mellom 14-23 år til å fullføre utdanningen sin. Ungdomslosens oppgave er å støtte ungdommene slik at de får mindre fravær, økt mestringssfølelse og økt trivsel på skolen. For at en ungdomslos skal kunne hjelpe til med dette, er det viktig at ungdommene får tilrettelagt og tett oppfølging etter deres ressurser og behov. I den forbindelse kan ungdomslosen bidra med for eksempel vekking om morgenen for å komme seg på skolen, bli med på møter med ulike instanser eller hjelpe til med andre typer av tiltak ungdommene trenger for å oppleve sin egen hverdag som god.

En ungdomslos skal hjelpe ungdom når de selv ønsker det.

En ungdomslos skal være tilstede for ungdommer når de trenger noen å snakke med. Det er viktig at ungdommene opplever både trygghet og forutsigbarhet i kontakten med ungdomslosen, og det vektlegges at kontakten skal være ærlig og åpen.

En ungdomlos har tauhetsplikt, men opplysningsplikt til barneverntjenesten dersom barneverntjenesten etterspør det. Ungdomslosen ønsker å hjelpe ungdommene med å komme i kontakt / benytte seg av instansene og ressursene de har rundt seg.

Ta kontakt med ungdomslos Hanne Rovik, tlf 948 81 595

Ungdomslosen i Østensjø bydel er et prosjekt som i utgangspunktet skal være ferdig 31.12.16. Målet med prosjektet er å tydeliggjøre behovet for ekstra ressurser opp mot skolefravær i den norske skolen, for så å vise viktigheten til gode løsninger som bidrar til at dette blir et varig tilbud.

Adresse: Vetlandsveien 99/ 101, Oslo, Norway
Telefonnummer: 94881595
By: Oslo
Rute: Vetlandsveien 99/ 101



relaterte søk: Bydel Østensjø Kontakt, Bydel Østensjø Hjemmetjenesten, Bydel Østensjø adresse, Bydel Østensjø ledige stillinger, Bydel Østensjø administrasjon, Bydel Østensjø postadresse, Østensjø Oslo, Bydel Østensjø avdeling mestring og omsorg
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Ungdomslos i Østensjø bydel med offentlig transport


Oppsal senter 150 meter
24
3B
3N
61B
78A
78B
Løypeveien 160 meter
61B
78A
78B
Oppsal 180 meter
2
3
Oppsal skole 410 meter
78A
78B
Ulsrudveien 420 meter
24
3B
3N
61B
78A
78B

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Ungdomslos i Østensjø bydel.

Oslo skole

åpningstider, plassering. Vetlandsveien 99/ 101 kart bykart, satellitt visning. Ungdomslos i Østensjø bydel adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Ungdomslos i Østensjø bydel. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ungdomslos i Østensjø bydel med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler