facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Unicare Helsefort

Unicare Helsefort

Info

Unicare Helsefort driver rehabilitering i spesialisthelsetjesten for ulike pasientgrupper.



Historie

Hysnes Helsefort er et rehabiliteringssenter i Hasselvika i Rissa kommune. Helsefortet var en del av Hysnesprosjektet som ble avsluttet sommeren 2016. Det er for tiden ingen klinisk virksomhet på Hysnes. For mer informasjon om det fullførte prosjektet se:

https://stolav.no/hysneshelsefort

Rissa kommune arbeider med å skape ny aktivitet på Hysnes Helsesfort og administrerer nå denne Facebooksiden. Siden vil holdes oppdatert med nyheter og informasjon knyttet til Hysnes Helsefort. Resultater fra forskningen i Hysnesprosjektet vil også bli lagt ut på denne siden fortløpende.

Adresse: Hasselvika, 7112 Rissa, Norway
Telefonnummer: 73855300
on.eracinu@trofesleh
By: Rissa
Rute: Hasselvika
Postnummer: 7112



relaterte søk: unicare helsefort rissa, hysnes helsefort unicare, hysnes helsefort ansatte, hysnes fort, unicare hasselvika, hasselvika helsefort, hysnes rehabiliteringssenter, hysnes helsefort hasselvika
Anmeldelser
Utrolig bra oppreningsplass for smerte- og slagpasienter. Utrolig flinke ansatte som tar vare på sine pasienter.
Avslappende atmosfære, hyggelig betjening .
Oversatt av Google Et vakkert og fredelig sted, ideelt for rehabilitering og hvile. Original Pięknie i spokojne miejsce, idealne do rehabilitacji jak i odpoczynku.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Unicare Helsefort med offentlig transport


Hysnes Helsefort 230 meter
350
5523

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler